Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női logika szerint ez hogy működik ?
Ha elmondom hogy kicsi a farkam ismerkedéskor , törölnek mert bunkó vagyok .
Ha ismerkedés után az első együttlétkor derül ki hogy kicsi , kidobnak mert nem jó a szex.
De mindeközben hangoztatják hogy nem a méret számít ...
Most akkor ez logikus ?
100! Têma lezárva! Egy logikus választ se kaptam hogy hogy legyek magabiztos é sikeres vagy szexeljek kis mérettel. Csak legyek az...
Hát kössz szépen. Mintha egy koldusnak mondanátok hogy ne legyen szegény hanem legyen milliomos.
Igen elbxsztam, azt hittem hogy egy senki vagyok és hogy a nők különleges lények akik csak a legjobbat érdemlik.
Sajnos beteg vagyok, és későn jöttem rá hogy ez nem igaz.
Ne irjon senki több választ.
Amúgy sem válaszokat vártál.
Hogy hogy legyél magabiztos arra nincs csiribu csirabá megoldás.
És nem tartottad te különlegesnek a nőket. Aki ilyen jelzőkkel illeti őket mint dagadt öreg meg mit mondtál hogy tág a p*csájuk vagy mit... ez arról árulkodik hogy megveted őket.
Az általánosításhoz meg külön gratulálok.
További jó keserűséget!
#103 mert igy van. Kos farokkal nem lehet se sikeres se vonzó se magabiztos az ember. Amikor tudja ha eljut odáig egy nagy nulla lesz amit adni tud az ágyba vagy épp azon drukkol hogy a nő ne hagyja ott vagy röhögje ki. És az utána lévő megalázást , hogy többet nem keresi a nő szerintem semmilyen iskola vagy edzés vagy munnka nem közömbösiti. Ok persze lehet hogy 20-30. nő után már van némi tapasztalat vagy egy kis tudás, de az egy kisfarkúnak egy lehetetlen kategória. Legalábbis annak aki foglalkozik a nőkkel és nem csak hazudik hogy mekkora király az ágyban hanem öszintên elmondja hogy neki kicsi van és tapasztalatlan vagy béna. Nyilván normális esetben egy 16-18-20 éves srác pont leszxrja hogy mit gondol vagy érez a csaj, és egyik dugja a másik után és 30 éves korára lesz annyi rutinja ami már épp elég. De annak aki 40 évesen kezdené annak már soha nem lesz.
Egész egyszerűen mert impotens lesz és mert egy 40-es nőnek nem elég az immel ámmal szex,hanem csak profi szerető.
#102 de pontosan hogy annak tartottam őket egészen 2-3 évvel ezelőttig amig el nem kezdtem az imterneten ismerkedni beszélgetni a 40-45+ nőkkel. Miután megtudtam hogy kb 80-90%-ba hazug, megcsaló, agressziv, leszxrom munkanélküli, alkoholista impotens vagy kisfarkú pasikkal éltek 5-10-20 évnyi házasságban, hogy miután kiszabadultak belőle évente 5-10 új pasival feküdtek le, hogy a 30-50 partner teljesen normális, miközben sorra bxssza át a fejüket minden hazug pasi, kicsit ez a csodálata megfakult. Az ilyen nőket már nem tudom csodálni vagy tisztelni, igaz leginkább a megkeseredettség miatt hogy én nem használtam ki öket, nem jöttem rá hogy milyen buta érzelmi alapon müködnek a nők és nem a legjobbat választják hanem aki a legjobban hazudik és a legjobban adja el magát.
Mostanra valóban az ilyen nöket akiken ki tudja hányan és milyen pasik mentek át, nem tudok tisztelni se érzelmileg vonzódni, függetlenül attól hogy a szakmájukban vagy a gyerekük nevelésében milyen eredményeket értek el, vagy hogy álltak helyt az életben, vagy álltak talpra egy egy átbxszos kapcsolat vagy anyagi nehézség után. Ez van !
Én írtam a 8 centis "sztorit". Pontosan ugyanúgy viselkedsz mint az exem. Mintha pontosan ő írna. :D Őt is emiatt hagytam ott, nem a mérete miatt. Ha nem tudsz kilépni az eddigi életed fogságából, akkor fordulj pszichológus szakemberhez. (Mégegy segítség).
Egyébként áruld már el milyen segítséget vársz tőlünk. Azt írod, nem adtunk semmi segítséget. De a problémád csak akkor lesz megoldva ha felemeled a kis popód és teszel érte. Ha meg nem teszel, akkor ne hisztizz a méreted miatt sem. Az ahol tartasz, csakis magadnak köszönhető. Szokás mondani, az életed 10%a múlik azon, ami történik veled. A 90%a az, ahogyan te reagálsz rá. ✌️
Vagyis a probléma, rossz helyen ismerkedtél rossz nőkkel. Ezért az összes nő egy utolsó kutya. Zsír.
Igen, társkeresőn nem azokat fogod találni akik férjet keresnek. Anyum exe, úgy nagyjából 5 nővel találkozik hetente, mire egyből normális kapcsolat lesz, és ez lehet hogy egy év munkája. Ma már ilyen világban élünk sajnos. De ezt nem a nők számlájára kell írnod, és nem is a magadéra. Addig kell csinálni, míg megjön az a személy, akivel passzoltok.
#106 igazad van, gyenge mentális állapotú ember vagyok, nagyon nagyon rosszul reagáltam tini korban a dolgokra és a kihivásokra. Mondjuk nem is tudtam volna másként mivel annak ellenére hogy jó tanuló voltam semmi mást nem hallgattam anyámtól és a családjától hogy utcaseprőnek se leszek jó. Igaz reagálhattam volna úgy is hogy megmutatom hogy nincs igazuk és egyetemre megyek, de megtörtem a külsöm és méret komplexusom miatt.
Igaz lehet ki tudnék lépni az eddigi életből , a kérdés miért? Mi értelme van ? Ahogy a #105- be kifejtettem. Ilyen nőkért már nem hiszem érdemes. Nem csak a testi dolog, a szex miatt, hanem főleg az érzelmi rêsze miatt. Az ő érzelmi allapotuk és leginkább a sajátom miatt...
108,na eddig ez a legjobb írásod. Felismerted hogy gyenge a lelkiállapotod. Ez egy jó pont, és jó hír, hogy ez csak állapot. Én pontosan úgy nőttem fel, ahogyan te. Anyum nem engedett gimnáziumba, mondván hülye vagyok hozzá és senki sem lesz belőlem. Most egyetemre járok, és támogat benne. Akkor nem tudtál ezzel mit kezdeni, gondolom nem is mertél erről senkivel beszélni, ezért méginkább hajszoltad bele magad a gödörbe.
Nekem nagyon sokat segített önismereti anyagok hallgatása. A szüleimnek is meg tudtam bocsátani, hogy ők is azt tudják adni, amit ők kaptak. Nagy segítség volt ez a mondat. Sok ilyet hallgatsz ha hajlandó vagy rászánni 1-2 órát.
A nők, akiknél próbálkoztál, 20 éve házasok, rossz esetben a férjük évek óta nem ért hozzájuk. Másra sem vágynak csak egy jó szexre. De ezért se hibáztasd őket. Vond le hogy nem egymást keresitek és menj tovább szépen. Próbáld ezt ne kudarcként felfogni, hiszen ez nem rád irányul, csak rajtad csapódik le. Nem ugyanaz.
Hogy miért csináld, azt neked kell tudni. Akarsz e még szexelni az életben, vagy kapcsolatot.
(Megjegyezném, hogy attól hogy valakinek nagy farka van, ugyanúgy kell tennie magáért. Ugyanúgy számít a személyisége,rendezett külseje legyen stb stb.)
Én azokat sem értem meg, akik mindenáron ismerkedni akarnak. Mi történik akkor, ha x éven át egyesülálló vagy és éled az életed? Keress valami hobbit, érezd jól magad, barátkozz, aztán majd lesz valami.
Menj el valami tanfolyamra, sportolj valamit és szerezz egy baráti kört, aztán a többi majd adja magát.
Önbizalmad meg akkor lesz, ha meg vagy elégedve magaddal.
Ezzel a hozzáállással meg önsajnáltatással nem sajnálatot váltasz ki az emberekből, hanem szánalmat. Én egy ilyen embert messzire elkerülök még akkor is, ha barátkozni akar, mert nem szeretem ha valaki folyamatosan lehúzza a hangulatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!