Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemennétek így egy szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek így egy szexuális együttlétbe? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és 40+, mégis gyerekes a kérdés

Bizonyos okok miatt, az utóbbi hosszabb (igazán hosszú) időben nem volt szex az életemben. Bizonyos értelemben a saját döntésem, a saját válogatósságom. Nagyon hiányzik már.

Nem igazán volt úgy szexualitás az életemben, hogy ne lett volna kötődés és szeretet is az adott személlyel.

Most viszont már nagyon ott tartok, hogy belemennék, pusztán szexualitáson alapuló kapcsolatba, és adódik is, el kell döntenem és tartok tőle hogy megbánom, vagy rossz lesz, vagy utána megbánom.

Lehet nevetséges a kérdésem, mert biztos van egy csomó ember akinek ez totál lazán normális, a másik felének meg az hogy érzelmeken alapuló szex van más nem is jöhet szóba. Én itt állok a kettő között ezzel a dilemmával. Gondoltam itt noname, megvitatom veletek. Tapasztalatok, vélemények jöhetnek, csak ne legyetek bunkók :)

2020. dec. 25. 19:44
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

A 30-as felvetésére reagálva írom, hogy továbbra is olvasom a válaszokat.

Sokaknak köszönöm a gondolatokat, őszinte leírásokat sokat segítettek abban, hogy kialakítsam a saját, jelenlegi válaszomat a mostani helyzetre, és talán a továbbiakra is.

2020. dec. 28. 09:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!