Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek így egy szexuális együttlétbe? (többi lent)
Nő vagyok, és 40+, mégis gyerekes a kérdés
Bizonyos okok miatt, az utóbbi hosszabb (igazán hosszú) időben nem volt szex az életemben. Bizonyos értelemben a saját döntésem, a saját válogatósságom. Nagyon hiányzik már.
Nem igazán volt úgy szexualitás az életemben, hogy ne lett volna kötődés és szeretet is az adott személlyel.
Most viszont már nagyon ott tartok, hogy belemennék, pusztán szexualitáson alapuló kapcsolatba, és adódik is, el kell döntenem és tartok tőle hogy megbánom, vagy rossz lesz, vagy utána megbánom.
Lehet nevetséges a kérdésem, mert biztos van egy csomó ember akinek ez totál lazán normális, a másik felének meg az hogy érzelmeken alapuló szex van más nem is jöhet szóba. Én itt állok a kettő között ezzel a dilemmával. Gondoltam itt noname, megvitatom veletek. Tapasztalatok, vélemények jöhetnek, csak ne legyetek bunkók :)
Te kérdeztél, én válaszoltam!
Itt vekengtek 40 évesen, hogy érzelem nélkül nem megy... és valóban nem...
Ennek hiányát érzitek!
De a test meg követelőzik!... Ugye?
Hát akkor vagy érzelmesen szüzeskedtek, vagy érzelemmentesen kielégültök!
Ha az érzelem és a szex összejön, akkor szerencsétek volt!
Valaki írta nagy bölcsen: az érzelmet és a test szükségleteit külön kell választani, mert akik nem teszik, úgy járhatnak, mint ti...
És az nem irigylésre méltó!
Szerintem fasság ez az érzelem mentesség. Érzelem mentesen csak reszelés van. Szóval szerintem inkább az érzelmek jellege az érdekes. És szerencsére ez nem egy egy dimenziós dolog, hogy egyféle érzelem van.
És szerintem pont ezért itt nincs olcsó válasz és megoldás, nem lesz olyan módszer, eljárás, ami feltétlen működik, mert ezek is ilyen gépies szavak.
Szóval szerintem itt valahogy egyedileg lehet reagálni arra hova az élet éppen visz és ez kísérletesés, mert sokféleképpen lehet reagálni és a sokféle reagálásnak sokféle következménye lehet.
Szóval nem lesz ilyen, hogy ez meg ezt csinálni és akkor az a jó megoldás.
Kérdező !
Alapjaiban nincs gond ezzel,
Bár nagyon szeretem a pszhiologiát a lelki dolgokból adódó dolgokat így látom hogy vannak ,,hibás" pontok.
Viszont nagyon, de nagyon fontos hogy a férfi tisztába legyen a paramétereiddel mit vársz el ?
Mitől lesz számodra jó egy tartalmas
,,vad" szex
Ha nem vagytok egyhullámhosszon más stílusúak vagytok vagy esetleg fizikailag nincs a toppon a kiszemelt akkor mindezek miatt
Könnyen a végén savanyú szájjal maradsz a hoppon. És nem azt kaptad amit vártál
(ismerek sok ilyet)
És a továbbiakban az érzelmi szálljaitok ne sérüljenek és ne is gabalyodjon össze
Még előtte nyersen ami van az van alapon mondjátok el az állás pototokat ! ☺️
Ui:érezni azért hogy szerethető nő vagy, aki még a fiatalság tűzét tartja magában, és még igazi érték rended van.
Röviden hmm.... 😉
Egyszóval szerencsés pasas lesz az alany !
Év:25/Férfi
Privátban elérhető vagyok neked ! 🤗😇😉
Minden jót !
Vigyázz Magadra, Kedves ! 😊
Na, tessék: itt a 25-ös, és ő is kimossa a szemedet: nem ártó szándékkal, csak a realitások alapján! (de ő sem önzetlenül:P)
Nem hiszem, hogy ilyen kvalitású nőnek üres az ágya, hogy nincs (alkalmi) kapcsolata, mert ha ez így van, akkor sok mindent elhallgat, vagy megmásít a leírásokban... ami viszont nem helyes! Szóval?
Honnan írsz, kérdező: Főváros és környéke, Kelet-Magyarország, Dunántúl?
(nem kell város, ha nem akarod)
Kérdező
Tapasztalatból írom azt, hogy a félelmeid jogosak, az egy alkalmas szex az bántó az egónak, ha megismétlődik és ráadásul jó is, ott már ha akarod, ha nem, lesznek érzelmek! Kicsit mindig beledöglünk, de megéri!
50+N
28. Válaszoló hölgynek
Nagyon igaza van !
Ezzel számolni kell
25/ös voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!