Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek így egy szexuális együttlétbe? (többi lent)
Nő vagyok, és 40+, mégis gyerekes a kérdés
Bizonyos okok miatt, az utóbbi hosszabb (igazán hosszú) időben nem volt szex az életemben. Bizonyos értelemben a saját döntésem, a saját válogatósságom. Nagyon hiányzik már.
Nem igazán volt úgy szexualitás az életemben, hogy ne lett volna kötődés és szeretet is az adott személlyel.
Most viszont már nagyon ott tartok, hogy belemennék, pusztán szexualitáson alapuló kapcsolatba, és adódik is, el kell döntenem és tartok tőle hogy megbánom, vagy rossz lesz, vagy utána megbánom.
Lehet nevetséges a kérdésem, mert biztos van egy csomó ember akinek ez totál lazán normális, a másik felének meg az hogy érzelmeken alapuló szex van más nem is jöhet szóba. Én itt állok a kettő között ezzel a dilemmával. Gondoltam itt noname, megvitatom veletek. Tapasztalatok, vélemények jöhetnek, csak ne legyetek bunkók :)
Egy hatalmas csalódásom után úgy döntöttem nem akarok több érzelmet. Ezért belementem barátság extrákkal kapcsolatba. De egy idő után nagyon üresnek éreztem. Aztán vége lett.
Igazából ha érzelmeket nem akarsz akkor jó ötlet az érzelemmentes szex. Másnak meg nem kell erről tudnia. A te életed. A te döntésed. Csak olyan férfit fogj ki akiben még így is megbízhatsz.
Nem arról van szó, hogy nem akarnék érzelmeket. Inkább arról, hogy jó ideje épp ez az elvem foszt meg attól, hogy az életem része legyen a szexualitás. Mert ami adódott volna, abban nem volt szeretet, a személyhez kapcsolódás, ami nekem- ezek szerint a testi vonzalom alapja is "szokott" lenni. Tehát lassan ott tartok, hogy azt elengedem, és ha meglépem akkor az testi kapcsolódás lesz csak, ami ütközik az elveimmel. Elvek és vágyak ütköznek, belül. 11-es, akiben még így is megbízhatok. Ez nagyon igaz.
Nem foglalkoztat mások véleménye, inkább jobban a sajátom. Rossz példa, de mintha már nagyon éhesen megengednéd magadnak hogy egyél valami junk ételt amit egyébként nem tennél. Persze, lehet hogy nem junk ez, csak az én fejemben kell átírnom.
Igen, a helyzetedben - ha jól értelmezzük - talán a barátság extrákkal lenne a legüdvözítőbb létforma, csak meg kell találni a helyes arányokat: nehogy szerelmes legyél, és nehogy nagyon eltávolodjatok.
A szexet meg éld meg szabadon! (voltál már eleget erkölcsös...:)
Értelek. Mostanában ugyanebben az érzelmi kavalkádban vagyok benne én is. Jó is lenne valaki és nem is menne érzelmek nélkül. De még is valahogy már hiányzik a testiség.
Én is vacilálok eleget ezen.
Szerintem kezdj el ismerkedni aztán majd meglátod. A fő tényleg az, hogy a megfelelő férfit kéne ehhez kifogni. Persze, leirni könnyebb.
16:))) ez jó!:)
Erkölcsösen is lehet boldog az ember, de erkölcstelenül sokkal inkább!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!