Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akinek a párja lábfétises valamilyen szinten, hogy élitek meg? (N)
Engeditek hogy kiélje vagyait?
Mit engedtek meg neki?
Számotokra milyen érzés?
Kort is írjatok légyszi.

Miért ne engedném?? a párja vagyok nem az ellensége.
Jézus..

Engedtem neki persze próbáltam a kedvében járni
Igazából a normalitás határain belül mindent amíg utána én is megkaptam amit akartam ráélvezett egy párszor próbáltam neki kiverni a talpaimmal harisnyában 1-2 alkalommal összetettem a lábaimat és azt dugta meg
Az elején rendkívül fura volt és kellemetlen de az én vágyaimat is kielégítette

persze
és igazából mindent amit szeretne
nekem igazából mindegy ez az egész mert szex is van.
19/l

Igen, szoktam engedni neki. Leginkább masszírozni szereti a lábamat, ami kifejezetten jól esik. Néha kifesti a lábkörmömet, ez inkább fura volt először, de mivel nagyon kényelmes, néha meg szoktam kérni rá.
Kérésére néha lábbal kényeztetem. Nekem belefér ez is még.
Felveszek néha harisnyát, tűsarkút a hálószobában. Szerintem ebben sincs semmi durva.
Igazából nekem annyi volt a lényeg, hogy ne mindig erről szóljon a szex, de így h nem minden alkalommal van, semmi bajom vele, engem is izgat ha látom, hogy őt mennyire izgatja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!