Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a Lábfétises férfiaknak hogy, ha egy nőn tűsarkú van? Csak én vagyok vele úgy, h sokkal jobban érdekel ha a nő lába tűsarkúban van? Más is van igy ezzel?
Figyelt kérdés
Alapból szeretem a női lábakat nézni, gyönyörködni bennük, de jobban izgat ha tűsarkúban látom.
Degradáló kommenteket ha lehet mellőzze aki válaszol.
dec. 7. 07:52
1/22 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem számít, maga a cipő nincs rám hatással szexuális értelemben.
2/22 anonim válasza:
Nekem pl kevésbé jön be a tűsarkú egy lábon, mintha szabadon lenne.
4/22 A kérdező kommentje:
Hűha… akkor lehet egyedi eset vagyok?🙄 Kezdek megijedni 😅 köszönöm az eddigi válaszokat
dec. 7. 09:12
5/22 anonim válasza:
nem szeretem, kényelmetlennek tűnik, ebbe a furcsa, természetellenes lábujjhegyen álló merev pózba erőlteti a lábat, nem értem, mi a jó benne
6/22 anonim válasza:
Egy dekoratív nő, szoknyában/tűsarkúban nyilván esztétikus. Sajnos olyan görbelábú nők is felveszik, akikhez inkább a kámzsa illene, az is az éj leple alatt, viszont egy tűsarok édeskevés a jóhoz....
7/22 anonim válasza:
én azért imádom mert nagyobb eséllyel vannak akkor mezítláb
nálam ez számít, tehát nagyon szeretem
8/22 Kíváncsi Kalandozó válasza:
Tűsarkúban megfeszül a vádliizom, amitől még formásabb lesz a láb, valamint a tűsarkú csábítóvá teszi a járást (“catwalk”).
Szerintem egy csinos lány tűsarkúban legyen — vagy mezítláb.
9/22 anonim válasza:
Én legjobban fehér zokniban szeretem nézni a női lábakat, cipőből leginkább a sportcipő izgat egy női lábon. Abból is inkább a pici. 😁
A tűsarkú abban az esetben jön be, ha tárgyakat tör össze vele a leányzó. 🤤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!