Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számít a Lábfétises férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a Lábfétises férfiaknak hogy, ha egy nőn tűsarkú van? Csak én vagyok vele úgy, h sokkal jobban érdekel ha a nő lába tűsarkúban van? Más is van igy ezzel?

Figyelt kérdés

Alapból szeretem a női lábakat nézni, gyönyörködni bennük, de jobban izgat ha tűsarkúban látom.

Degradáló kommenteket ha lehet mellőzze aki válaszol.

dec. 7. 07:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem számít, maga a cipő nincs rám hatással szexuális értelemben.
dec. 7. 08:16
 2/22 anonim ***** válasza:
Nekem pl kevésbé jön be a tűsarkú egy lábon, mintha szabadon lenne.
dec. 7. 08:18
 3/22 anonim ***** válasza:
Engem csak az izgat, ha mezítláb van.
dec. 7. 08:29
 4/22 A kérdező kommentje:
Hűha… akkor lehet egyedi eset vagyok?🙄 Kezdek megijedni 😅 köszönöm az eddigi válaszokat
dec. 7. 09:12
 5/22 anonim ***** válasza:
47%
nem szeretem, kényelmetlennek tűnik, ebbe a furcsa, természetellenes lábujjhegyen álló merev pózba erőlteti a lábat, nem értem, mi a jó benne
dec. 7. 09:17
 6/22 anonim ***** válasza:
Egy dekoratív nő, szoknyában/tűsarkúban nyilván esztétikus. Sajnos olyan görbelábú nők is felveszik, akikhez inkább a kámzsa illene, az is az éj leple alatt, viszont egy tűsarok édeskevés a jóhoz....
dec. 7. 09:57
 7/22 anonim ***** válasza:

én azért imádom mert nagyobb eséllyel vannak akkor mezítláb

nálam ez számít, tehát nagyon szeretem

dec. 7. 10:17
 8/22 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:

Tűsarkúban megfeszül a vádliizom, amitől még formásabb lesz a láb, valamint a tűsarkú csábítóvá teszi a járást (“catwalk”).

Szerintem egy csinos lány tűsarkúban legyen — vagy mezítláb.

dec. 7. 11:09
 9/22 anonim válasza:

Én legjobban fehér zokniban szeretem nézni a női lábakat, cipőből leginkább a sportcipő izgat egy női lábon. Abból is inkább a pici. 😁

A tűsarkú abban az esetben jön be, ha tárgyakat tör össze vele a leányzó. 🤤

dec. 7. 12:06
 10/22 A kérdező kommentje:

Pl ilyen videókat imádok nézni.

[link]

dec. 7. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!