Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számít a Lábfétises férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a Lábfétises férfiaknak hogy, ha egy nőn tűsarkú van? Csak én vagyok vele úgy, h sokkal jobban érdekel ha a nő lába tűsarkúban van? Más is van igy ezzel?

Figyelt kérdés

Alapból szeretem a női lábakat nézni, gyönyörködni bennük, de jobban izgat ha tűsarkúban látom.

Degradáló kommenteket ha lehet mellőzze aki válaszol.

dec. 7. 07:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Én is így vagyok ezzel, a csajom is tudja, sokat szoktam úgy dugni, hogy tűsarkúban, combfixben van.
dec. 7. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Lábfétises vagyok, de a tűsarkú, magassarkú cipők pont nem tetszenek. De kinek mi tetszik. Ugyan úgy ízlések vannak itt is. Festett köröm se tetszik pl nekem, sokaknak igen. Labujjak hossza, láb nagysága, stb. Lehetne még sorolni. Legjobban nekem amúgy mezítláb tetszik. Bokazokni ha választani kell. Aztán lapos talpú cipők, foleg ahol boka látszik (tetszik a boka)
dec. 8. 03:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Mezítláb, harisnyába, 16 cm platform tüsarkúba. Mindenevő vagyok. De igazából, ha egy nő jól néz ki, szép a lába, akkor bármit is vehet fel a lábára, mindenben szexi. Szerencsére ilyen a feleségem.
dec. 8. 18:17
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Korrektek vagytok!✌️
dec. 10. 21:17
 15/23 anonim ***** válasza:
A tűsarkú cipòkben az ujjak helyzete megfeszíti a talpon a bòrt. A talpbolt íve még jobban kijön. Imádom, amikor át lehet làtni a talp alatt a cipòben. Ez a lyuk, szinte vonzza az ujjaimat a talp alá!
dec. 10. 22:33
 16/23 A kérdező kommentje:

Na ugyanigy vagyok én is 😄

Még annyival megspékelve, h a cipő levétele után még lábujjakkényeztetése es talp masszírozása is vágyfokozó számonra.

dec. 11. 07:45
 17/23 anonim ***** válasza:
15# nekem nem csak az ujjamat vonzza. 🙂
dec. 11. 21:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem is bejön a tűsarkú egy szexi női lábon, de nem ragaszkodom hozzá.

A cuki kis balerina cipőcske is nagyon bejön nekem. Egy cuki mamusz egy jó csajon is be tud indítani ^^

dec. 17. 13:49
 19/23 anonim ***** válasza:
44%
tetszik: [link]
dec. 17. 14:01
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
Tűsarkú annyira nem jön be. Bokazokni na az annál inkább.
dec. 17. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!