Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akinek a párja lábfétises valamilyen szinten, hogy élitek meg? (N)
Figyelt kérdés
Engeditek hogy kiélje vagyait?
Mit engedtek meg neki?
Számotokra milyen érzés?
Kort is írjatok légyszi.
febr. 5. 07:28
11/16 anonim 

válasza:

Milyen érdekes a lakosság mentalitás eloszlása.
Egyik azt írja: “ő a párom, nem az ellenségem” a másik: “kirúgnám ha ilyen fogyatékos lenne”. Az első csajnak szívesebben lennék a párja még nem fétises pasiként is. A másiknak meg el kellene járnia pszichiáterhez vagy pszichoterápiás kezelésre hogy a traumatizált tudatalattiját kipucolják. Ő az, aki olvasta a “szakkönyvet” hogy amiért magyar, ezért frusztrált és besavanyodott kell hogy legyen.
12/16 anonim 

válasza:

Én is így vagyok vele, 11-es, értelmes egyénnek tűnik :) Gondolom az ilyennek ha van valami vágya az a legtermészetesebb dolog a világon amit mindenkinek el kell fogadni
13/16 anonim 

válasza:

Természetesen engedem neki.
Van, hogy a kedvéért harisnyát is húzok és abban elégítem ki a vágyait és még én is élvezem a végén pedig a harisnyát ráhúzom a f*rkára és abban verem ki neki.
14/16 anonim 

válasza:

Imádjuk a laberotikat mindig azzal kezdi egy laza babaolajos Footjobbal utana a kellendő kiados szex es levezetés keppen vagy kiveri nekem lábbal mondjuk imadom ha feher zokni vagy harisnya van rajta es vagy kiveri benne nekem labbal vagy en elvezek rá a lábfejére vagy a talpára imadom mikor gondol neha egyet es lenyalja rola🔥 25/F
15/16 anonim 

válasza:

Cuki, hogy minden lábfétises kommentet ugyanaz írta magát nőnek kiadva. Szánalmas...
16/16 anonim 

válasza:

Kérdező, bár tudom hogy csajoknak szólt a kérdés, de hadd kérdezzek valamit férfiként. Amikor egy nőben megfogalmazódik a gondolat, hogy erről feltegyen egy kérdést itt, akkor mi a mögöttes motiváció? Csak két dologra tudok ilyenkor gondolni. 1. Puszta kíváncsiság. 2. Egyszerűen neked nem igazán fekszik a dolog, de a külső megerősítés függvényében fogod eldönteni, hogy megadod -e a párodnak ezt az örömöt vagy sem? Úgy értem, lehet, hogy nem undorodsz tőle annyira, hogy instant nem, de kell a külső befolyásolás, mert ha a nők többsége megadja a párjának, akkor majd te is meg fogod adni neki? Azért nem nem mindegy. Tényleg nem tudom, hogy te melyik nő vagy, ezért kérdeztem. Mert azért szerintem egy pasi megérzi azt, ha a nője valamit kényszerből tesz, vagy csak azért hogy letudja a dolgot a partnere kedvéért, de megint más az, tényleg szeretetből, odaadásból, élvezetből teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!