Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises élmény mostanában?
Figyelt kérdés
Történt veletek mostanában spontán lábfétises élmény, kaland a párotokkal vagy alkalmi partnerrel?
Mi párommal most a test harisnyát akarjuk kipróbálni.
Egy pasinak küldözgettem képeket ő pedig kiverte rájuk
szept. 21. 09:05
3/17 anonim válasza:
Tegnap barátnőm megajándékozott egy jó footjobbal. Előtte volt pont pedikűrösnél. Akkorát spriccelt a farkam, mint állat! xd
szept. 21. 09:12
4/17 anonim válasza:
Ismerős volt nálunk aki le sem tudta venni a szemét a mezítláb mászkáló párom lábáról. Szerintem mikor mosdóban volt ki is verte. Erre annyira be indultam hogy este kertem tőle egy kis kényeztetést lábbal
szept. 21. 09:31
5/17 anonim válasza:
Soundon vertem rá egy csaj lábára a sátorban. Ott ismertük meg az ő társaságát , közös iszogatás, poénkodás, lábmaszírozas, incselkedés , haverok beszologatása aztán csináld ha mered. Én mertem
szept. 21. 09:38
6/17 anonim válasza:
egynapos progit terveztünk barátnőmmel és a nap elején "idegesített", hogy este bármit megtesz nekem lábbal.
Hát meg is tette.. hihetetlen érzés volt
szept. 21. 10:12
7/17 anonim válasza:
Tegnap barátnőmmel vonaton mentünk késő este hazafelé. Négyes helyen ketten ültünk egymással szemben. Amint leültünk egyből cipő le, lába már az ölemben és kérte, hogy masszírozzam már meg mert hosszú napja volt és fájnak a lábai. Most kért tőlem ilyet először de hát nekem nem kellett kétszer mondani, durva lábfétisem van de mivel nem rég óta vagyunk együtt nem mertem még mondani neki. Fekete bokazokni volt rajta és hát nyilván azért igyekezett úgy helyezkedni, hogy a farkamhoz is hozzá-hozzá ért a lába. Mondanom sem kell már ott majdnem szétrobbantam, alig bírtam magammal. El is határoztam hogy este kérek tőle egy footjobot. Meg is kaptam olyat élveztem hogy még én is meglepődtem.
szept. 21. 16:08
8/17 anonim válasza:
4-es: Ilyen szexi lábai vannak a párodnak? Az nem rossz, de azt nem tudom hogy te is eldurrantál amikor kényeztetett?
5-ös: Te aztán nem vagy semmi xD Amúgy jó lába volt a csajnak akiére ráverted?
7-es: ahogy látom nem kicsit vagy szerencsés :) Arról nem írtál hogy amúgy milyen volt a szaga? Mármint barátnőd lábának.
Hogy a kérdésre válaszoljak, semmi, én nem vagyok ilyen szerencsés hogy legyen belőle élményem. Úgyhogy ez a helyzet, de már az is valami hogy egy jó idő után újra találtam olyan Instás reelt amire ki tudtam verni :D
szept. 22. 14:52
9/17 anonim válasza:
Hahah fel eve nohoz se tudtam erni hiaba nezek ki “jól” es vagyok igenyes nem hogy ilyen extra elmenyeim legyenek :/
szept. 23. 20:39
10/17 anonim válasza:
#9 ha jól nézel ki és igényes vagy mégsem találtál fél éve senkit, akkor egy kiállhatatlan f*sz lehetsz, már bocs.
Amúgy a legtöbb nőnél ilyesmi nem extra igény, HA nem kizárólag erről szól a szex és te is megfelelően állsz az ő igényeihez is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!