Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises élmény mostanában?
Történt veletek mostanában spontán lábfétises élmény, kaland a párotokkal vagy alkalmi partnerrel?
Mi párommal most a test harisnyát akarjuk kipróbálni.
Én 25/F ő 22/L
Egy kolléganőnek a tàrgyalàs alatt àllandóan a formàs làbfejét néztem. Hazafelé odajött hozzàm, és ràkérdezrt, hogy tetszik neked a làbam. Megerősítő vallomàst tettem, mire javasolta a hétvégét együtt tölteni.
Nàla töltöttük a szombatot. Nem volt szép nő, szingliknek könyvelték el, de a lába csodàs volt, az a magas rüszt és magas talpboltja begerjesztett.
Minden kényeztetés előfordult, masszàzs, nyalàs, lábujj fogazàs, amire begerjddz, és azt kérte, hogy csikizzem is meg. 10-15 percig bírta, majd egyre inkább hancúrba ment àt, és amikor kezdett teljesen beizgulni, letàmadott, farkamat a talpaid közé vette, és gyúrni kezdte. Ettől én készültem ki, és elspricceltem, de a hasàra irànyítva. Ezt sokszor még sinàltuk. Felcsikiztem, utàna tőle footjob. Megegyeztünk a heti ismétlésbe!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!