Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfétises élmény mostanában?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétises élmény mostanában?

Figyelt kérdés

Történt veletek mostanában spontán lábfétises élmény, kaland a párotokkal vagy alkalmi partnerrel?

Mi párommal most a test harisnyát akarjuk kipróbálni.

Én 25/F ő 22/L

szept. 21. 09:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap munka után találkoztam a pasimmal. Beultunk meginni egy kvt, én pedig direkt húztam az agyát. Kicsit a kedvére tettem és a vége az lett hogy mikor haza mentünk kinyalt aztán leszoptam és a harisnyás lábfejemre élvezett :)
szept. 24. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyaralás alkalmával kialakult párcsere felvezetése volt. Feltűnt, hogy másik pár pasi tagja, oda-oda pillant. Az ominózus időben, az ölébe tettem a lábaim, kis motiváció gyanánt.
szept. 30. 00:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéltem lany ismerősömmel hogy talalkozunk, ha haza jön es kocsiba van-e kedve csinalni? Persze igent mondott es egy fekete netc harisnya volt rajta megtortent aminek kellett es vegen kertem tole hogy verje ki labbal ( emiltettem neki anno is hogy labfetisem van ) es a egyik labak szajjal kenyeztettem masikkal farkamat izgatta meg simogatta es kozbe másik kezemmel vertem es a labara elveztem es a labfejere hogy meglepodtem en is mekkora adagot elveztem neki es nyalogadta a labarol a spermam es utana ket labbal folytatta mig ujra nem allt fel 😮‍💨 imadtam 23/F
szept. 30. 11:00
 14/17 anonim válasza:
Én azt élvezem, ha egy lány rálép egy tárgyra zokniban vagy cipőben és az behajlik, recseg, bereccsen a lába alatt. És én is imádok összetörni dolgokat a lábammal. Jó pár lányt megkértem már erre. Nagyon felizgat.
okt. 11. 09:16
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Egy kolléganőnek a tàrgyalàs alatt àllandóan a formàs làbfejét néztem. Hazafelé odajött hozzàm, és ràkérdezrt, hogy tetszik neked a làbam. Megerősítő vallomàst tettem, mire javasolta a hétvégét együtt tölteni.

Nàla töltöttük a szombatot. Nem volt szép nő, szingliknek könyvelték el, de a lába csodàs volt, az a magas rüszt és magas talpboltja begerjesztett.

Minden kényeztetés előfordult, masszàzs, nyalàs, lábujj fogazàs, amire begerjddz, és azt kérte, hogy csikizzem is meg. 10-15 percig bírta, majd egyre inkább hancúrba ment àt, és amikor kezdett teljesen beizgulni, letàmadott, farkamat a talpaid közé vette, és gyúrni kezdte. Ettől én készültem ki, és elspricceltem, de a hasàra irànyítva. Ezt sokszor még sinàltuk. Felcsikiztem, utàna tőle footjob. Megegyeztünk a heti ismétlésbe!

okt. 12. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:
A cégen belül továbképző tanfolyam volt. Mellettem egy nő ült, és a felém asztal alatt keresztbe tett lábáról lelengette a klumpáját. Ezt jelnek értelmeztem, és ezért megsimogattam a talpát.
okt. 27. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
26%
Pár hónapja volt.a csaj belenyomta a lábát a számba én meg szopogattam nyalogattam bő nyállal utána a seggembe dugta a nagy lábujját azt mondta következő alkalomkor beduja az összes lábujját!ez még nem jött össze!
nov. 12. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!