Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lidl olcsó óvszerről tapasztalatok?
Figyelt kérdés
ma 10:59
1/8 StevenUp 

válasza:

Ami olcsó, az nem mindig jó. Ha az ember gumit vesz, akkor inkább a minőségre költsön pár ezrest, mint a gyerektartásra vagy abortuszra.
2/8 anonim 

válasza:

Szerintem jól használható, bár kicsit szokatlan, hogy "összenyomott" csomagolásban van, nem szabályos négyzet, mint a Durex és Masculan.
3/8 anonim válasza:
Használom párommal
Az ízesek irritálják neki ott lent, de az ízesítés nélküliekkel semmi gond. Én a Masculantol jobban szeretem, még nem volt vele gondunk, durex már szakadt, de az nyujtja a legtermészetesebb érzést.Nekem legkényelmesebb a lifestyle.
4/8 anonim 

válasza:

Mi 10 éve használunk olyat. Egy sem szakadt ki. Szerintem célnak megfelel.
5/8 anonim 

válasza:

A leghíresebb márka már ment szét rajtam többször, lidl még nem.
6/8 anonim 

válasza:

Minősègre tuti jobb mint a durex vagy a lifestyl.
7/8 anonim 

válasza:

Teljesen megfelelő. Megjegyzem egyébként a nagy márkák elég sok szekunder márkanéven futót dobnak piacra. Pl. a Durexnek ua. gépsoráról legördülő gumik 95%-át befóliázzák-dobozolják színes-szagos Durex dobozba és megy méregdrágán a boltokba, a másik 95%-ot meg London márkanév alatt "olcsógumiként" 100-as csomagban kötegelve adják el.
8/8 anonim 

válasza:

A Masculan (1900 ft 10 db) vagy a Rossmann sajátmárkás Preventino (lámás) is nagyon jó. (1500 ft 12 db) Én ezt a kettőt szoktam váltogatni, ugyan olyan jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!