Melyik a legolcsóbb bolt tapasztalatotok szerint?
Figyelt kérdés
Tegyétek sorrendbe őket! : Penny, Lidl, Interspar, Tesco, Aldi. A legolcsóbb legyen az első.nov. 21. 12:52
1/13 anonim válasza:
Penny, Aldi, Lidl, Tesco, Interspar
Én leginkább Aldiba járok, néha Lidl.
2/13 anonim válasza:
Nagyon függ attól hogy mit veszel. Nekem pl
Lidl
Auchan
Penny
Tesco
Aldi
Spar
Coop
3/13 anonim válasza:
Itt a Penny Lidl sokszor egy áron van, csak a Penny kicsi és kevés a választék is.
4/13 anonim válasza:
Lidl, Aldi, Auchan, Spar, Tesco, a többibe nem járok
5/13 anonim válasza:
A Tesco a legdrágább, feljött második helyre az Auchan (régen jobb volt), majd Spar, Aldi, Penny és Lidl. De ezeknél is olcsóbb az Eco Family. Bár nekik nem sok boltjuk van, mifelénk pont van egy és márkás termékeik vannak olcsóbban mint az összes többiben ahol egyenáron adják (mi sem bizonyítja jobban, hogy semmi árverseny nincs, ha van bolt ami tudja olcsóbban adni).
6/13 anonim válasza:
Eco Family egyértelműen. Amit itt lehet kapni az fixen olcsóbb mint máshol.
Ezenkívül termék függő. Én sok helyre járok még (lidl,aldi,tesco,spar,inter) és szoktam figyelni mi, hol a legolcsóbb.
Tavaly mikor szereztem be a mikulás csokikat elég nagy döbbenetemre a Müllerben volt a legolcsóbb ugyanaz a kindercsoki.
8/13 Mad Max2 válasza:
Ha csak az ár számít akkor a legolcsóbb a penny utána...Lidl, aldi, Tesco, Auchan, spar, és a legdrágábbak a cba, reál
9/13 anonim válasza:
Mostanában úgy vettem észre, hogy a Lidl. Vagyis oda járunk szinte mindig.
A Penny is olcsó de nagyon sok minden borzalmas silány minőségű.
Spar, Tescot nem szeretem.
Húst pedig mindig a hentesnél veszem.
10/13 anonim válasza:
Lidl, Penny, Aldi, Tesco, Spar. Bár ezek közül újabban a Tesco-ba már nem járok, a Spar-ba és a Penny-be ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!