A zalando.hu megbízható bolt, vagy tök kamu? Mert van pár cuccuk, ami furán olcsó, de elsőre nem tűnik átverésnek. Tapasztalatok?
A bolt nem tudom milyen de a Zalando egy tőzsdén jegyzett cég
Ránézésre:
– az oldal normálisan van megcsinálva, nem igénytelen gépi fordítás
– a domain 2009 óta létezik, nem idén jegyezték be
– a cég székhelye EU-n belül van (Berlin), nem offshore a Marshall-szigeteken
– rákeresve, hogy Zalando vélemények, első ránézésre mindenki pozitívumot ír
– a cég magyarországi megjelenéséről a HVG.hu írt
Ennek alapján azt mondom, nyugodtan vegyél tőlük.
100%-ban megbízható. Nyugat-Európában már hosszú ideje működik, és azt hiszem, tavaly jött be itthonra.
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele, és az összes hasonló webshop közül szerintem a legjobb, mert sok olyan márka van náluk, ami a többi helyen nincs.
A Vivienne Westwood nyakláncom is garantáltan eredeti onnan.
Nem csak megbízhatatlan, de be sem tarja az Általános Szerződési Feltételeit.
Én áprilisban rendeltem tőlük először (és utoljára), a mai napig nem fizették vissza a visszaküldött árú értékét, ami nem kevés, közel 50 000 Ft. Most feljelentést tettem, de hogy mikor fogom látni a pénzt, fogalmam sincs.
Nekem nagyon furcsa, hogy vannak, akik nincsenek megelégedve velük.
Többször rendeltünk már tőlük, két alkalommal - nem jó méret miatt - küldtünk is vissza terméket, mindent rendben találtunk, az árát is határidőben visszautalták a megadott bankszámlára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!