Rendelt már valaki a bestnfast.hu weboldalról? Mi a tapasztalata? Mennyire megbízható, korrekt cég? Érdemes rendelni tőlük?
Figyelt kérdés
Kérem olyanok válaszoljanak, akik rendeltek már tőlük és van saját tapasztalatuk.2022. jan. 19. 20:06
1/2 Natália5 válasza:
Igen, én rendeltem. Kifizettem a teljes összeget a futárnál de a csomag felbontásakor, csak a fele termék sem érkezett meg..Igérték, hogy elküldik a hiányzó termékeket. Hazudoznak, hogy már elküldték 3 alkalommal is, de sikertelen kézbesítésről hazudnak. A pótlás nem érkezett meg.Kérték a számlaszámom, a pénzem visszautalására. Elküldtem. A számlaszámom elküldése után, azt írták, hogy nincs módjukban visszautalni..én is kérdezem:mit csináljak? Sem a hiányzó termékeket sem a pénzvisszautalást nem kaptam meg.
Mi a teendőm? Ha valaki tudna 1 korrek gondolattal segíteni, legyenszíves tegye meg. Natália
2/2 hazon válasza:
Már későn olvastam a véleményeket.Sajnos előbb rendeltem egy gravitációs állíthatós széket 28000 forintér /gerinc műtét után/,majd kaptam egy érték csökkentett 11000 forintos használhatatlan fekvő napozó ágyat.Telefonon nem elérhetők,címük nem követhető. "BP. Európa ut". Fényképes panaszomra elnézést kértek.majd az IBAN számlaszámomat kérték,kapták.Mert hogy külföldiek.Ezek után már csak én irkáltam,mert nem válaszoltak semmire.Pénzt vissza nem utaltak.A termék hirdetését le vették.Finoman kell fogalmaznom,mert ha nem tetszik nekik,törlik.Egy csalásra szakosodott banda.Rengeteg jóhiszemű embert károsítanak meg.Csak remélhetem,hogy börtönben végzik.Vigyázzon mindenki,mert futhat a pénze után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!