Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki erényövet hord? Mik a tapasztalatotok?
A lényeg az, hogy hamarosan erényövet fogok hordani és kíváncsi vagyok a véleményekre. Nem kérek gyűlölködést, "te nem vagy normális/ beteg vagy /stb." hozzászólásokat.
Milyen erényövet ajánlanátok nekem?
Előre is köszi!
18/L
Köszi az értelmes válaszokat!
Milyet ajánlanátok? És árban mennyi?
Nagyon izgat a dolog, nem egy pasi miatt csinálom, amúgy, hanem magam miatt. Amúgy nincs pasim és nem is volt.
Exem egy ideig hordott de nem tartom hosszútávon jó ötletnek max alkalmilag egy egy napra.
Már csak az alap a higiénia miatt is illetve ha rosszul vagy s valamiért bevisz a mentő elég hülye helyzetbe kerülhetsz amit nyilván nem szeretnél.
29N
Volt egy barátnőm elég erős sub beállítottsággal, neki beszereztünk egyet. Olyan erényövet ajánlok, amihez tartozik ilyen beépített dildo, ami becsúszik a punciba.
Mint pl ezen a videón:
Ez egy kis extra a lánynak, a dildo folyamatosan izgatja, de közben nem tud magához nyúlni :) Van olyan is, amihez dupla dildo tartozik, egy a punciba, egy a popsiba, szerintem próbálj ki valami ilyet :)
Szia!
Szerintem hosszú tavon a plug-os erényöveket nehezebb hordani. De te tudod mennyire vagy elhivatott.
Illetve nagyon oda kell figyelni a higéniára...
Nekem a sub párom hord. De nem mindíg...inkabb tudati szinten izgatja.
Köszi a válaszokat!
Nekem az a verzió tetszik ami dildoval van felszerelve, de csak 1-gyel ami a puncimba megy. Viszont mi van akkor ha megjön? Attól még benn maradhat? Nem lesz baj?
Én betétet használok amúgy.
Pisilésnél úgyis le kell venned, akkor meg mi értelme?
Különben meg a hüvelygombának kedvezel ezzel, nagyon hamar kijöhet aztán szenvedhetsz vele hetekig vagy hónapokig kúpokkal és kenőcsökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!