Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány aki erényöv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki erényövet hord? Mik a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy hamarosan erényövet fogok hordani és kíváncsi vagyok a véleményekre. Nem kérek gyűlölködést, "te nem vagy normális/ beteg vagy /stb." hozzászólásokat.

Milyen erényövet ajánlanátok nekem?

Előre is köszi!

18/L

2018. szept. 18. 18:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk a pasim hord.
2018. szept. 18. 18:20
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Nemtom milyen de engem is érdekel
2018. szept. 18. 18:20
 3/26 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

Milyet ajánlanátok? És árban mennyi?

Nagyon izgat a dolog, nem egy pasi miatt csinálom, amúgy, hanem magam miatt. Amúgy nincs pasim és nem is volt.

2018. szept. 18. 18:23
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Exem egy ideig hordott de nem tartom hosszútávon jó ötletnek max alkalmilag egy egy napra.

Már csak az alap a higiénia miatt is illetve ha rosszul vagy s valamiért bevisz a mentő elég hülye helyzetbe kerülhetsz amit nyilván nem szeretnél.

29N

2018. szept. 18. 19:07
 5/26 anonim ***** válasza:
77%

Volt egy barátnőm elég erős sub beállítottsággal, neki beszereztünk egyet. Olyan erényövet ajánlok, amihez tartozik ilyen beépített dildo, ami becsúszik a punciba.

Mint pl ezen a videón:

[link]

Ez egy kis extra a lánynak, a dildo folyamatosan izgatja, de közben nem tud magához nyúlni :) Van olyan is, amihez dupla dildo tartozik, egy a punciba, egy a popsiba, szerintem próbálj ki valami ilyet :)

2018. szept. 18. 21:34
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem hosszú tavon a plug-os erényöveket nehezebb hordani. De te tudod mennyire vagy elhivatott.

Illetve nagyon oda kell figyelni a higéniára...

Nekem a sub párom hord. De nem mindíg...inkabb tudati szinten izgatja.

2018. szept. 19. 05:34
 7/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem az a verzió tetszik ami dildoval van felszerelve, de csak 1-gyel ami a puncimba megy. Viszont mi van akkor ha megjön? Attól még benn maradhat? Nem lesz baj?

Én betétet használok amúgy.

2018. szept. 19. 10:29
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

Pisilésnél úgyis le kell venned, akkor meg mi értelme?

Különben meg a hüvelygombának kedvezel ezzel, nagyon hamar kijöhet aztán szenvedhetsz vele hetekig vagy hónapokig kúpokkal és kenőcsökkel.

2018. szept. 20. 21:01
 9/26 A kérdező kommentje:
Nem kell levenni pisiléskor. Istenem mielőtt válaszoltok, legalább nézzetek utána, mi is az amiről szó van! Köszi!
2018. szept. 20. 21:19
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem kell levenni akkor még jobb... még több baci, még több fertőzés.
2018. szept. 20. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!