Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány aki erényöv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki erényövet hord? Mik a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy hamarosan erényövet fogok hordani és kíváncsi vagyok a véleményekre. Nem kérek gyűlölködést, "te nem vagy normális/ beteg vagy /stb." hozzászólásokat.

Milyen erényövet ajánlanátok nekem?

Előre is köszi!

18/L

2018. szept. 18. 18:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Barátnőm hord. Nem folyamatosan, de elég sokat. Van h 2-3 hétig rajta van, van h 1-2 órára vagy hétvégére csak. Az aliexpressről szereztük be.

Higénia szempontjából naponta le kell venni, mosakodáshoz. Nem akarjuk kockáztatni h elkapjon valamit. Pisiléshez, nagydologhoz természetesen nem kell levenni. Azt válaszd aminek hátul csak egy vékony fém kábel van, azt könnyebb megtörölni wc papírral.

Ha megjön neki akkor leveszem róla, mert túl körülményes lenne a higéniát megoldani meg van elég baja olyankor, és ennek a játéknak semmi értelme ha ő nem élvezi.

Az övéhez is van dildó de ki lehet venni. Párszor kipróbáltuk de igazából nem használjuk, a wczés megoldhatatlan úgy. Előjátékhoz jó, de ahhoz rájöttünk h a távirányítós kis vibrátor sokkal jobb.

Ha pár óránál tovább akarod hordani akkor ajánlom h készülj fel rá h az elején kényelmetlen lesz és egy ideig kínlódás lesz az egész. Barátnőm esetében el kellett telnie pár hétnek h jól tudjon aludni tőle. 2 hónap után már azt mondta, az a fura ha épp nincs rajta :) Persze ezzel az a baj, h ha egy jópár hétig nincs rajta, akkor elszokik tőle, és kezdődik elölről az egész. Ilyenkor 1-2 nap amíg hozzászokik, utána a következő 2 hét már könnyű. Persze abból a szepontból nem túl könnyű neki, h már 1 hét után is kb bármit megtenne h levegyem róla végre.

2018. szept. 22. 14:52
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

Nagy tapasztalatom nincsen lányokkal, fiúkkal viszont annál több. Hordattam 1 -1,5 évig lánnyal erényövet és ismerek pár lányt aki erényövet visel.

A tapasztalatom és elmodásaik alapján tényleg nagyon oda kell figyelni a higéniára. Napi több tusolás és olyan antibakteriális samponok használata ami a nemi területeken is használható.

Mi fél év után megpróbáltuk a menstruáció alatt is a hordást. tampon -al működik, ha a kulcs örzője napi több alakalommal is hajlandó levenni az övet.

Ezekkel megoldható a több napig tartó viselés. És az állandó erényövezés.

Mindenképpen csak is minőségi erényövet javaslok. Lányoknak és fiúknak is. Az olcsó gagyik kidörzsölnek sebeket okoznak, vagy nem megfelelően biztonságosak.

Ezek minőségibb erényöveket gyártanak méretre:

[link]

[link]

[link]

mi ezt a márkát választottuk:

[link]

Mindenképpen fontos a tökéletes illeszkedés.

Kinél lesz a kulcs?

2018. szept. 24. 16:56
 13/26 jdfGabrella ***** válasza:
48%
Nincs
2018. okt. 9. 17:13
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Majd számolj be a tapasztalatokról, mert minket is érdekel.
2018. okt. 9. 18:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem könnyű dolog..

Legyél kitartó de ne a dildost válaszd!

2018. nov. 7. 00:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Mai nőknek nagy szükségük lenne rá... De azok használják a legkevésbé, akiknek a legjobban kéne...
2019. jan. 29. 00:09
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Mire jutottál?

2019. jan. 30. 13:52
 18/26 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőm szerzett egyet kölcsönbe, most az van rajtam. Nem vagyon még biszex se, de mostanában egy kicsit huncutkodtunk. Imádom, hogy elmegyünk pasizni, de én semmit nem tehetek az öv miatt.
2019. febr. 11. 19:03
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

Mennyit hordod?

Micsoda barátnőid vannak :)

Neki ebben mi a pláne?

2019. febr. 11. 20:11
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha én jönnék össze egy ilyen lánnyal, nekem biztos nagyon tetszene, hogy erényövet hord, feltéve ha nálam lehet a kulcsa. Szerintem nagyon izgató tud lenni ez egy férfinek is, hogy a barátnőjét erényövben tarthatja.
2019. febr. 18. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!