Retektorta kérdése:
Olcsó kínai okosórákkal tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sok fajta van temu-n és ali-n, meg még nagyon sok helyen, változatos márkaneveken, 10-20.000 között. Ezek mennyire gagyik? Lehet ezekre saját alkalmazást fejleszteni?szept. 1. 10:51
1/6 anonim válasza:
A neves gyártók órái is eldobható, műanyag vackok. Ismerősi körömben azt látom, hogy sokan megveszik az okosorát, aztán néhány hónap múlva visszakerül a karjukra a hagyományos óra, ha hordtak előtte. Ne vegyél felesleges szemetet, ne terheld a környezeted.
2/6 anonim válasza:
"Lehet ezekre saját alkalmazást fejleszteni?"
Neked? Esélytelen.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Egyébként villamosmérnök, mikrovezérlős rendszereket fejlesztő programozó vagyok, szóval annyira nem esélytelen, csak elérhetőek-e a fejlesztőeszközök, úgy mint android-hoz, ios-hez.
szept. 1. 11:00
4/6 anonim válasza:
Ne erőltesd.
Mi lett a gyorshajtással?
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Azokkal mindig az a baj, hogy nem tudod az app amivel működik, mennyire alkalmas hozzá, mennyire tartja a kapcsolatot, mennyiszer kapcsol szét a telefonnal. Én nemrég kaptam egyet, kb. az a Temu kategória, ilyen kb. 5000Ft-os, de amúgy meglepően jó, csak hát állandóan elveszti a kapcsolatot a telefonnal és ha visszacsatlakozik, akkor nem küldi újra az órára az értesítéseket. Vagy pl. nem tudod személyre szabni az értesítéseket.
6/6 A kérdező kommentje:
#4 Nem tudom mire gondolsz, nem volt mostanában gyorshajtási ügyem. Öreg vagyok már, lassan megyek.
szept. 1. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!