Kínai mini projektor tapasztalatok? Én úgy látom, kb. semmire sem használható...
2023. máj. 18. 16:36
3/7 Nyam2007 válasza:
[link] kb ilyen minőséget tud kiadni magából
4/7 anonim válasza:
Mit vársz ettől?
"320x240 pixel"
Ezt teljesíti és így néz ki..
És hogy felkonvertál akármire? Ez lesz belőle.
5/7 A kérdező kommentje:
#4 Azt mondjuk várnám, hogy telefonnal össze lehessen kötni, ha már egyszer ezt hirdeti magáról - de hiába. :/
2023. máj. 19. 00:10
6/7 anonim válasza:
Akkor Te el se jutottál odáig, hogy a képminőséget kifogásold, mert nincs is kép?
Utánanéztél milyen csatlakozó és készülék kell hozzá?
Ha a videoban jól látom, akkor a telefonon Lightning csatlakozó van és azzal működik.
7/7 Salx Narval válasza:
A vásárlók nagy része elégedett a visszajelzések alapján, legalábbis ott ahol én olvasgattam. Persze az is lehet, hogy kiválogatták a pozitív véleményeket, nem tudom. Mivel a többségük karácsonyi ajándéknak szánta lehet, hogy kisgyerekeknek vették meséket falra vetíteni, arra pedig lehet, hogy megfelelő egy gyengébb minőség is. Egy diavetőtől csak jobb, mármint ha működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!