DLP Projektorral falra szeretnék vetíteni. Van valakinek tapasztalata? Milyen falfestéket ajánlotok? Ti mivel kentétek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 10:39
1/3 anonim válasza:
A fesett falon sosem lesz olyan világos a kép mint a vásznon, mert azon speciális fényvisszaverő bevonat van.
Amúgy meg mindegy, csak ne meszeld a falat. :)
2/3 anonim válasza:
én is falra vetítek projektorral (Acer X1160), mivel 3méteres vásznat nem szándékozok venni:P. több felületet is próbáltam, nekem egy halvány sárga olajfesték jött be a legjobban. annyi, hogy matt legyen, de ha kéred barkácsáruházban megmutatják,hogy melyik az. ha nincs kedved olajjal játaszani, az off-white diszperzit is egészen jó.
3/3 anonim válasza:
Nekem nem vált be a falra vetítés projekt, próbáltam diszperzióssal festve, glettelve (különböző féle glettanyag).A legjobb ha veszel egy a vetítési méretnek megfelelő bútor hátfalnak használatos faroslemezt (praktiker 1000/m2)Nekem bevált a lumened nagy mértékben nem károsodik mert a fényt nem nyeli el,inkább visszaveri. Egyenletes felületének köszönhetően a kép éles lesz, nagy felbontásnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!