Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha egy duci lány is álmodozik néha izmos pasikról?
Figyelt kérdés
ma 13:37
2/17 anonim 

válasza:

Miért lenne? Ne gondold, hogy nincs olyan izmos pasi,akinek nem a duci nők jönnek be. F
4/17 anonim 

válasza:

Nem! Pocakos 50-esként is álmodozok 30-as szőkékről!😀😀😀😀
F
5/17 anonim 

válasza:

Ha rozoga vénemberek 20 évesekre nyáladzanak, akkor te is nyugodtan gondolhatsz izmos pasikra.
8/17 anonim 

válasza:

Erre milyen választ vársz? Most ha én elítéllek akkor mi lesz? :D
Mindenkinek vannak preferenciái a másik nemről testalkattól és testsúlytól függetlenül. Szíved joga izmos külsejű férfiakat vonzónak látni, biztos, hogy van olyan férfi akinek meg a te alkatod jön be. Attól semmi se fog se pozitív se negatív irányba elmozdulni ha itt random anonim válaszolók pálcát törnek feletted.
9/17 anonim 

válasza:

Én duci vagyok és nem hogy fantáziálok róluk, de voltam is velük. Szexkapcsolat, párkapcsolat...
És nem, nem tagadtak le az emberek előtt, nem rejtegettek, hogy jaj, nehogy meglássanak együtt, stb, tehát ilyen kommenteket nem is kérek.
10/17 anonim 

válasza:

Dehogyis elítélendő, gondolat rendőrség még nem létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!