Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szűk vagyok, mit tudok tenni ellene?
24 éves lány vagyok, 18 éves koromban veszítettem el a szüzességem.
A jelenlegi párommal 4 hónapja vagyunk együtt, de sajnos az együttléteink nem valami hosszúak, mert nagyon szűk vagyok, sokszor be sem tudjuk fejezni vaginálisan, mert annyira fáj neki hogy nem bírja ki-be húzni bennem.
Megfelelően fel vagyok izgulva, nedvességgel semmi probléma nincs, de ettől még síkosítót használunk.
Ujjazni, nyalni is szokott előjátékként.
Van műdildóm, legutóbb előjátékként használtam, de sajnos ez sem volt túl hatásos, nagyon kicsit tágultam csak.
Nem rendelkezik egy brutális vastagsággal, átlagnak mondanám vastagságra.
Szóval inkább magamat mondanám " hibásnak ". Korábbi partnereim nem panaszkodtak ilyenre, viszont a jelenlegi párom kasztrálva van, ez számít?
Szeretnék ezen javítani, hisz nem akarok neki fájdalmat okozni, illetve hosszabb aktusokat szeretnék elérni.
Azt még hozzá tenném, hogy max heti 2x találkozunk, de akkor sem mindig szexelünk, mert van hogy csak összebújós hangulatunkban vagyunk, illetve nem mindig tudunk együtt aludni, csak max 3-4 órákat találkozunk.

Szerintem túl sok mindent nem tudsz tenni, pláne, ha az elődöknek nem volt ilyen gondja. :(
Sorry.

Kasztrálva van? Ez biztos?
Neki fáj? Miért? Ez fura. Nem szűk a fitymája?

Én is szűk vagyok de általában nekem szokott fájni nem a pasinak
Ha a palidnak fáj az nem a szükséges puncid miatt van hanem valószínűleg fityma szűkület van amit nem kezelt nem okozott gondot eddig neki mert valamivel tágabb csajokkal volt
Egy feszes szűk punci jobban rá cuppan a kukijára és nyúzza a bőrt ami le van tapad jóhogy fáj neki .
Eszedbe ne jusson tágítani a puncikádat maradjon meg jó feszes szűknek forrónak nedvesnek amit imádnak a fszik. Ezt pelyhes seggűt meg küld el dokihoz műtétre orvosolja a problémáját .
Nehogy már te tágítgasd magad .
Na puszi
N31

Ui . A kasztrált és a metélt nem ugyan az
A metéltnej nincs fitymája
A kasztráltnak meg nincs heréje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!