Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy van baratom de megis kivanom a szexet massal is? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Nem csaltam meg soha, viszont sokszor kerulok olyan helyzetbe, hogy beindul a kemia, aminek gyorsan vegetvetek.máj. 14. 12:16
2/14 NemFogodKitalálni válasza:
Mert nem élted ki magad, nem nyugodtál le. (Tapasztalat).
27N
4/14 anonim válasza:
Szerintem ezt beszéld meg a pároddal. Lehet hogy beleegyezne hogy időnként mással is ki éld a vágyaidat.
5/14 anonim válasza:
Nyugi, más is van ezzel így. Tisztán érzelmek nélküli dugás a vége ilyenkor. Ebben nem is látok túl nagy problémát. Ki kell élni magad, máshogy ez nem megy.
40 F
6/14 anonim válasza:
Mert valójában egy cafka vagy, csak tudsz viselkedni. De ez idővel frusztrálni fog, saját tapasztalat. Ne állj ellent! 😄
36N
7/14 anonim válasza:
6
Adom! Én sosem álltam ellen semmi jónak!
26N
8/14 anonim válasza:
Végre őszintén elmondják a nők is, hogy bizony ki kell élni a vágyainkat 😁
9/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy megtörtént-e, ha már meg van a gondolat és vágysz rá. Inkabb tedd meg, érezd jól magad, és ahoy fentebb írták még lehet a párodnak is tetszene.:)
10/14 anonim válasza:
8# ja , de ha férfiként élőállsz ezzel, hááát....🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!