Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánom többször a szexet mint a barátom?
Általában én vagyok a kezdeményező fél és ezt már ő is elismerte. Szeretném ha nem csak én kezdeményeznék folyton, mert ha én nem mozdulok rá, akkor nincs szex. Én bármikor, bárhol tudnám csinálni.
22/N
Uristen hallod nalunk is ez van:D
Egy honapja nem szexeltunk, mert kivancsi voltam, hogy mikor fogja o felhozni, vagy csak rammozdulni. Na egy honapos kihagyas utan vegul en kezdemenyeztem ismet.. csakhat a baj az volt, hogy konkretan berakta es el is dordult:D na mondom ez csodalatos
Én két évig húztam ezt a szart. Végén már a falat kapartam -.-"
23L
2
Ezt hallgatom én is a nőktől, azért járnak hozzám, mert itt megkapják azt amit otthon nem. Ez a sok pancser lábvizembe nem fürdhet, én nevem hugo boss az övék meg turkáló
Már volt ehhez hasonló kérdés.
Most is azt tudom mondani, mint akkor.
Valószínűleg nem vagy a pasid esete, ezért nem akarja veled olyan sokszor. Nem tetszel neki annyira, csak mivel mással nem jött össze, aki igazán tetszik neki, ezért veled van együtt.
1.: A nőnek fizikailag könnyebb, mint a férfinek.
2.: Ahogy a 9. írta, érdekes mód, a kapcsolat komolyodásával kezd apadni a nő kedve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!