Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánom többször a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom többször a szexet mint a barátom?

Figyelt kérdés

Általában én vagyok a kezdeményező fél és ezt már ő is elismerte. Szeretném ha nem csak én kezdeményeznék folyton, mert ha én nem mozdulok rá, akkor nincs szex. Én bármikor, bárhol tudnám csinálni.

22/N

2022. máj. 26. 22:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Ez része az ismerkedésnek, ezért kell dugni a párjelöltekkel egy ideig, mielőtt párkapcsolatba mennénk bele. Ha nem ugyanaz az étvágyotok vagy szexuális igényetek, később feszültséghez vezethet, kisebb-nagyobb mértékben. Megváltoztatni ne akard, vagy megtanulsz együtt élni ezzel és kivárod, hátha kialakul neki is az étvágya, vagy ha így nem működik a kapcsolat, akkor szakítás. Ha nagyon nem akarjátok így hagyni a dolgot, esetleg egy pszichológus segíthet, hogy miért nincs a barátodnak elég nagy étvágya, hogyan tudná növelni, de mielőtt ehhez folyamodnátok, érdemes lehet saját praktikákat kitalálni egymás izgatására, izgató üzenetek napközben, hogy estére ki legyetek éhezve egymásra, ilyesmik.
2022. máj. 26. 22:23
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Uristen hallod nalunk is ez van:D

Egy honapja nem szexeltunk, mert kivancsi voltam, hogy mikor fogja o felhozni, vagy csak rammozdulni. Na egy honapos kihagyas utan vegul en kezdemenyeztem ismet.. csakhat a baj az volt, hogy konkretan berakta es el is dordult:D na mondom ez csodalatos

2022. máj. 26. 22:28
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Milyen löttyedfarkú pasikkal vagytok ti együtt :D
2022. máj. 26. 22:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én két évig húztam ezt a szart. Végén már a falat kapartam -.-"

23L

2022. máj. 26. 22:44
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

2

Ezt hallgatom én is a nőktől, azért járnak hozzám, mert itt megkapják azt amit otthon nem. Ez a sok pancser lábvizembe nem fürdhet, én nevem hugo boss az övék meg turkáló

2022. máj. 26. 23:02
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Ez múlhat nagyon sok mindenen, 1000x dolog lehet ennek a hátterében, a táplálkozás, a mozgás (edzés), élet szituáció, plusz mindenki egyénileg különböző libidóval rendelkezik. Sőt, vannak időszakok amikor magasabb és alacsonyabb ugyan annak a személynek a libidója. Szóval ez nem fekete-fehér. Van rá esély, hogy a tied egész egyszerűen magasabb mint a barátodé, ezért sokkal gyakrabban kívánod a szexet mint ő. De ezt befolyásolhatja a stressz, a mozgás hiánya, dohányzás, drog fogyasztás, amik mind mind negatív hatással vannak a szexualitásra. Az is lehet hogy neked mindezekkel együtt is magasabb a libidód mint neki. De pl egy vizsga időszak, munkakeresés/váltás, bármilyen stresszel és izgalommal járó életszituáció simán haza vághatja a libidót, ezt tapasztalatból is tudom. Nem tudom persze hogy nálatok ebből mi az ami jelen van. Amit szintén tapasztalatból tudok, hogy ezt aktív mozgással a visszájára lehet fordítani. Emlékszem, hogy amikor elkezdtem a rendszeres úszást, elég rossz minőségű volt köztünk minden előtte. Majd ahogy egyre jobban belejöttem és erősödtem, frissebb lett az agyam, élesebb a gondolkodásom, rengeteg energiám lett, és a libidóm is megugrott (egyébként sem alacsony nekem sem) olyan mértékben, hogy nem tudtam levakarni sem magamról a barátnőmet. Egyébként eleinte utáltam az úszást, tökre unalmasnak és klisésnek hangzik hogy “rendszeres mozgás”, “egészséges táplálkozás”, de tényleg csak ezeken múlik, néha csak annyi kell hogy be indítsd a vérkeringésedet, és rengeteg változást hoz magával autómatikusan.
2022. máj. 26. 23:30
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Azt még hozzá szeretem volna tenni, hogy eszedbe se jusson okolni magad, teljesen normális ha magas a libidód, nincs ezzel semmi baj, és nem is vagy vele egyedül. Nincs különbség nők és férfiak között libidót tekintve, mind két nem rendelkezik extrém magas és extrém alacsony libidóval. Ez teljesen normális, inkább igyekezz arra koncentrálni hogy éldd meg, ha ezzel a sráccal nem fog menni, akkor valaki mással menni fog.
2022. máj. 26. 23:35
 8/18 anonim ***** válasza:
14%

Már volt ehhez hasonló kérdés.

Most is azt tudom mondani, mint akkor.

Valószínűleg nem vagy a pasid esete, ezért nem akarja veled olyan sokszor. Nem tetszel neki annyira, csak mivel mással nem jött össze, aki igazán tetszik neki, ezért veled van együtt.

2022. máj. 27. 00:46
 9/18 anonim ***** válasza:
Ajjaj, ha egy 20as éveiben járó bak ennyire passzív, akkor az meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat. Egyetlen megoldás van csak: meg kell házasodnotok, mert köztudott, hogy az esküvői torta elfogyasztása azonnal 90%-kal csökkenti a nő libidót. És akkor lesztek egy szinten.
2022. máj. 27. 02:08
 10/18 anonim ***** válasza:
30%

1.: A nőnek fizikailag könnyebb, mint a férfinek.

2.: Ahogy a 9. írta, érdekes mód, a kapcsolat komolyodásával kezd apadni a nő kedve.

2022. máj. 27. 05:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!