Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A roma csajok tényleg szőröseb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma csajok tényleg szőrösebbek általában a magyar csajoknál?

Figyelt kérdés
Úgy értve hogy az intim szőrzetük dúsabb, hosszabbra megnő ha meghagyják?

ma 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk még csak borotváltat láttam, de szerintem nem :)
ma 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem

Inkább a török nők szőrősebbek

ma 15:14
 3/10 kisördög1 ***** válasza:
100%
De miért hagynák meg? Már persze az igényesebbek. Azok ugyanúgy figyelnek magukra és elhiheted a többségük olyan
ma 15:20
 4/10 A kérdező kommentje:

3

Mer pl a pasinak az jön be.

ma 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Az egyik roma csaj 17 évesen még csak erősen szőrös volt, de most 25 évesen, mivel hagyta mindenhol megnőni a szőrt, inkább egy csimpánzra hasonlít...🤣🤣
ma 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Egy lányt ismertem közülük,akit ruha nélkül láttam,de ő nagyon szőrös volt,mondjuk nem csak ott,viszont nem gondolnám,hogy a származása miatt,hiszen én is eléggé szőrös vagyok és nem roma,viszont ő még tőlem is jobban...
ma 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:

A fekete szőrzetűek szőrösebbek plusz még sokall jobban is látszik nekik.

EGy igazi szőke nőnek alig van és szinte nem is látszik.

ma 16:30
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Ez így csak általánosítás, de ismerek olyan szöszit aki szőrősebb egy átlag barnánál.

ma 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:
A legkisebb baj, hogy szőrösek.
ma 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt roma barátnőm, eddig a leg csodálatosabb nő volt akit valaha ismeertem. Sehol semmi szőr, igényes, és rendkívűl szexi volt. 3 év együtt és kb. vagy 1000x. szex.
ma 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!