Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám szexuális vágyaimat fokozni, úgy értem, hogy milyen étrenddel, étrend kiegészítővel? Mi az, ami beindítja jobban a női hormonjaimat? (Van barátom, csak a szexet nem nagyon kívánom, pedig mindent megtesz nekem. )
Vénusz Csepp!!!!!
Vénusz csepp 50ml Bálint Cseppek
Ez a készítmény széles körben alkalmazható a női ivarszervek problémáira.
A Vénusz csepp cickafarkfű, palástfű és pásztortáska alkoholos oldata. Sokan női cseppnek is nevezik. Cickafarkfű: Minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit. Akár fiatal lányról van szó, aki hajlamos arra, hogy, rendszertelenül menstruál, akár idősebb asszonyról, aki a változás éveinek közepén tart, esetleg ezt az időszakot már át is lépte. A cickafarkfű a petefészek gyulladásnál hatásosan enyhítheti a fájdalmakat. A palástfű segíthet menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok és a klimaxos tünetek enyhítésében. A kezdődő pubertás időszakban kedvezően hat a női szervek fejlődésére, cickafarkkal együtt alkalmazva. A fiatal női szervezeteknél segíthet az optimális ciklus kialakulásában. A pásztortáska segítséget nyújthat a túlzottan bő menstruációs vérzés csillapításában is. Altesti gyulladások csökkentésében játszott szerepét a legújabb kori modern tudomány is igazolta.
Élettani hatások:
A Vénusz csepp természetes úton hozzájárulhat a női genitáliák egészségesebb működéséhez.
Csökkentheti a menstruációs ciklus kellemetlen melléktüneteit (pl. görcsök).
Hozzájárulhat a kismedencei térség jobb vérellátásához ezáltal javítható a női ivarszervek működése.
Elősegítheti a petefészek jó működését (pl. gyulládáscsökkentés)
Szabályozhatja a menstruációs ciklus lefolyását, elmaradás esetén visszaállíthatja.
Megszüntetheti a fehérfolyást, hüvelyfolyást.
Enyhítheti a változókor problémáit.
Segíthet hüvelyviszketés, illetve hüvelygombásodás esetén.
Oldhatja a szexuális gátlásokat, serkentheti a szexuális vágyat.
Szerelmi tüzet vihet az intim együttlétekbe.
Erősítheti a nőiesség minden síkú megélését.
Érzelmi sokk- és blokkoldó hatása lehet.
Várandósság és szoptatás ideje alatt a Vénusz csepp alkalmazása nem ajánlott!
Alkalmazása: kúraszerűen javasolt (1 kúra 3 hét)
Belsőleg: 1-2 x 21 csepp étkezés előtt 1 dl vízben oldva
Kiszerelés: 50 ml/üveg
Nekem bevált
Mondjuk én más miatt kezdtem el inni
De a libidómra jótékony hatással volt!!!!!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!