Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám fokozni a kedvét? 18/L
Figyelt kérdés
A barátom kicsit gátlásos, és néha az utcán tör rám az érzés, hogy kívánom őt. Nincs benne abban, hogy valahova elbújjunk, pedig szerintem ez tök izgi.2018. márc. 19. 18:28
2/10 anonim válasza:
Vagy nem jössz be neki annyira vagy kicsit “beteg” ezen a téren... minden normális srác egy csajra vágyik :)
18/F
4/10 anonim válasza:
Lehet hogy titkonk meleg csak nem jött még rá :/ en biztos felholtra kefélnélek 😀
5/10 A kérdező kommentje:
Nem meleg. A hálószobában minden oké. xD
2018. márc. 19. 18:42
6/10 anonim válasza:
De nagylánynak képzeled magad 18 évesen.... :)
7/10 anonim válasza:
Hát... én mint a lopott biciklit valamelyik bokor mögött! :D
8/10 anonim válasza:
Nen mindenki képes az utcán vagy bármilyen nyilvános helyen csinálni.
Rám is rám szokott jönni a szexelhetnék, de megvárom míg hazaérünk és nem ugrunk be az első bokorba.
Nem vagyunk állatok.
Ettől még nem lesz gátlásos
10/10 anonim válasza:
Csak fokozatosan. Először sötétben, elhagyatott utcában, téren, te kezdeményezve egy szopással. Aztán ugyanilyen környezetben, tegye is be, bár nem hiszem, hogy az első alkalomnál kibírná, hogy ne menjen tovább... Előbb-utóbb feloldódik. Én így tudnám elképzelni, ha gátlásos lennék.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!