Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valamiért mindig bepánikolok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamiért mindig bepánikolok, ha ide jutunk. Szerintetek miért, és mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés

Valamiért nagyon zavarba jövök, ideges leszek, ha le kell szopnom a párom, nem tudom, hogy miért. Ha elég merésznek érzem magam, és megteszem, nagyon szégyenlős vagyok, mindig megkérem, hogy ne nézzen rám, mert úgy nem megy.

Nagyon beparázok előtte, mit tudnék ellene tenni? Már engem is nagyon zavar, hogy így érzem magam ilyenkor.

2024. aug. 9. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
Próbáld meg mással, aki nem jelent semmit.
2024. aug. 9. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Hát amúgy fura szituáció, mert nekem nőként sosem volt izgató, sőt kifejezetten zavartak mindig is a hangok. Mostanra eljutottam a teljes semlegességig, nagyon rutinszerűen csinálom.

Esetleg kapcsolj be zenét, kapcsold le a villanyt, vagy szexin kösd be a párod szemét.

Vagy beszéld meg a pároddal, hogy ez van. Nekem még nagy lépés volt, amikor egyszer tüzetesen megnéztem hogy is van ez. Korábban mindig félsötétben láttam, vagy már nem annyira arra figyeltem, mert benne voltunk a dolgokban. De egyszer fényben megnéztem, megfogtam, kicsiként, nagyként, forgattam, kérdéseket tettem fel róla. Olyan volt mint amikor először néztem meg magamat. Nem szexi, inkább látványosság, hogy na ez az a valami, ami nekem nincsen. Azóta komfortosabban vagyok vele.

2024. aug. 9. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
Ne gondold túl, simán szopd le. Nincs benne semmi különös, anyád is falja gond nélkül fater dákóját.
2024. aug. 9. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom iranyitson a párod. Fogja a fejed kozbe. Így kicsit ráérzel, rávezet a dologra
2024. aug. 12. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!