Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak labfetises nok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok pasi imadja a labakat de vannak ilyen nok is ?jan. 7. 07:58
1/9 anonim válasza:
Nincsenek, legfeljebb ha fizetsz érte. Mit élvez a nő benne? Semmit, a te igenyedet elégíti csak ki neki semmi élvezet nincsen.
2/9 anonim válasza:
Vannak hát, bennem is van, de visszafogottan, több dolog van, amit kapni szeretek, nem adni például.
3/9 anonim válasza:
Fétisnek nem nevezném,de tud izgatni,viszont csak a női lábak.
4/9 anonim válasza:
2-es vagyok, és ugyanígy vagyok, mint a 3-as válaszoló, a női lábak engem is jobban érdekelnek.
5/9 anonim válasza:
Vannak, de lábfetisiszta pasiból sokkal-sokkal több van.
6/9 anonim válasza:
Ne tudom annak számít-e, de én csak úgy megállapítom, szinten nőként, női lábamról, hogy szép vagy nem. Ennyi, nincs további gondolatom, vágyam vele.
8/9 anonim válasza:
2#: Kérdezhetek a témával kapcsolatban privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!