Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » (Domináns) Csajok, nők, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Domináns) Csajok, nők, ti mit szóltok hozzá ha szex után a pasi kinyalna titeket, illetve a saját spermáját nyalná ki belőletek? Illetve ti kérnétek e ilyet?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban lévő pasi vagyok, 1-2 havonta játszunk domináns játékokat párommal, a szerepek váltakoznak.

Korábban inkább én voltam többször a domináns fél és én mertem jobban megnyílni, mostanában látom a páromon hogy ő is egyre merészebb.

A múltkor vett egy domina ruhát, megbilincselt és elég rendesen elfenekelt, határon voltam hogy szóljak neki hogy ez már fáj.

Aztán mondta hogy dugjam meg, közben folyamatosan pálcával ütötte a seggem ami szintén fájt de 2-3 perc alatt elmentem mert izgatott a dolog.

Na aztán jött amire nem számítottam, mondta hogy nyaljam ki belőle a cuccost, ami szintén izgatott de azért elég megalázó volt.

Most ezt azért csinálta hogy visszaadja amikor én alázom meg? Vagy ez izgalmas a nőknek is? Furcsán érzem magam.

febr. 5. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Én ugyan pasi vagyok, de én kifejezetten élvezem a sperma kinyalását a teleélvezett punciból. Nem érzem megalázónak sem...
febr. 5. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Én azt imádom ha a férfi a domináns, de azt mégis imádom amikor kinyal azután hogy belém élvezett. Számomra nagyon izgató.
febr. 5. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Én ia kiszoktam nyalni a feleségemből szex után.

Nem megalázó de picit alárendelt érzés de ez kell ahhoz, hogy ő kegyen a domináns. Ha nincs alárendelt nincs domináns ez dnnyi.

febr. 5. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
32%

Domináns szerepben szexuálisan nem érintkezünk ilyen szinten a sub csicskával a sub nem dugat

Az aki engedi hogy meg dugja az alávetett az nem Domina 🤣🤣🤣

febr. 5. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Új divat a cuckold, sperma kinyalás! Hol élünk emberek? De ha a nőt vadul akarom dugni az perverzség, ez nem az ugye!?Szégyen amit csináltok.
febr. 6. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!