Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kostolta mar meg a sajat spermajat, hogyan tortent, milyen volt?
Figyelt kérdés
kort is irjatokdec. 29. 17:35
1/11 anonim válasza:
Én, kezembe élveztem, lenyaltam. Az íze sós volt.
2/11 anonim válasza:
Én is hasonlóan az első válaszolóhoz, csak az enyém nem volt sós, hanem inkább enyhén édes.
De a nyers tojássárgája talán jobban hasonlít az ízére.
39/F
3/11 anonim válasza:
Lenyaltam az ujjamról,de élveztem már a számba és lány hasáról is nyaltam le,nekem ízlett és nekem sem sós.
4/11 anonim válasza:
Szoktam közvetlenül a számba élvezni, kávéba, pizzára, szendvicsbe vagy csak a kezembe és onnan. Nyaltam már le lányról, csókolóztam vele, miután a szájába élveztem. Amióta van spermám érdekel a dolog.
(48)
5/11 anonim válasza:
Úgy hogy sex után a barátnőmből nyaltam ki.
6/11 anonim válasza:
Kezemről lenyaltam és édeskés íze volt !
7/11 anonim válasza:
Szájba élveztem, aztán csókólóztunk. Jó volt, semmi rossz íz.
8/11 anonim válasza:
az a baj.. hogy ez megint nem hetero kérdés
ti buuzik szeretitek ízlelgetni, rettenet betegek vagytok :DDD
bár a csajok lennének ilyen perverzek meg éhesek.
9/11 anonim válasza:
Én szándékosan próbáltam ki, ugyanis elég sokat és elég nagy erővel spriccelek és nem minden csajnak jött be a mennyiség, többen is mondták, hogy próbáljam ki milyen, amikor ők kapják. Nyilván nem váratlanul élveztem rájuk, hanem meg volt beszélve, de még így is meglepődtek és páran meg is szóltak miatta, úgyhogy kipróbáltam fürdésnél a kádban, telibe az arcomra/számba küldtem. Ízre teljesen semleges volt nekem, az állaga sem volt olyan vészes, de ez is csak többszöri próbálkozásra sikerült, ugyanis legtöbbször az inger elmúlik, mire oda jutnék, hogy elélvezzek :D
10/11 anonim válasza:
#8 Hetero a kérdés, csak az ilyen kis taknyos finnyás kis gyerek mint Te nem tudod milyen egy igazi hetero szex.
Attól mert egy férfi megkóstolja saját magát, még nem meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!