Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hangol le engem, ha a pasi undorodik a saját spermájától, és nem akar megcsókolni, ameddig nem öblögetek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 21:11
1/35 anonim válasza:
Jogos! Utálja a saját nedvét?
És nyalás után megcsókol? Az jó neki?
2/35 anonim válasza:
Jogosan szerintem. Az ilyeneket hívják látens homokosnak.
3/35 anonim válasza:
Jesszusom, ennél ne legyen már nagyobb bajod. :)
5/35 A kérdező kommentje:
Ez az, nyalás után én mindig megcsókolom.
Erről ennyit
2022. febr. 7. 21:18
7/35 anonim válasza:
Szerintem ez tök gáz, én nem undorodom magamtól, mindig megcsókolom utána a barátnőmet, sőt olyan is volt már hogy a szájában volt még és átcsorgatta és megkért hogy nyeljem le próbáljam ki, ha már ő mindig lenyeli. Tényleg nem volt finom de nem is egy nagy dolog sztem, pláne hogy a sajátomról van szó, sztem súlyos önértékelési zavarokkal küzd aki a saját spermáját nem bírja ennyire hogy inkább elküldi fogat mosni a csajt... nagyon gáz kb 16 évesn srácokról tudom ezt elképzelni vagy infantilisekről
8/35 anonim válasza:
8
Már bocsáss meg, de őszintén válaszolj most erre
Szerinted egy normális férfi kér ilyenekre, vagy a magukat annak képzeló, olyan szerencsétlenek, akik csak attól félnek, hogy emiatt a buxiság vádja merülhet fel?
Az ilyen csávók egyszerűen attól félnek, hogy bemelegednek a saját produktumuktól. Igazi látens homik,az ilyenek lesznek Fideszesek is.
9/35 anonim válasza:
10
"sőt olyan is volt már hogy a szájában volt még és átcsorgatta és megkért hogy nyeljem le próbáljam ki, ha már ő mindig lenyeli. Tényleg nem volt finom"
Jaj-jaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!