Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hangol le engem, ha a pasi undorodik a saját spermájától, és nem akar megcsókolni, ameddig nem öblögetek?
13
Pedig az utolsó mondata teljesen korrekt. Ilyenről én sem hallottam kb. Suli óta.
14
Köszi Sherlock, de tudom. A kérdésem is ennek tudatában írtam, még magyarul azért tudok.
Pasikák (direkt nem írtam férfit)
Ennyire imádjátok a spermát, nyeljétek csak napi szinten.
De ne akarjátok már azt elhitetni, férfiak körében ez általános.
19
Nem, én csak most vagyok ott, hogy majdnem elhányom magam ettől. Eddig nem írtam ilyet.
18
Ha te szerinted nyelni fogod a spermát attól, hogy a csajod nem megy fogatmosni, akkor attól tartok, hogy súlyos problémáid vannak.
Ps. Ha azt hiszed, hogy a férfiasságod abban áll, hogy valami gyerekes gondolattól vezérelve úgy csinálsz, mint aki instant meleggé válik, ha a saját spermájából akár csak egy molekula is a szájához ér, akkor lehet nem akarok olyan férfi lenni, mint amilyennek te ismered A férfit.
Én inkább okozok örömöt a nőknek, és nem kényelmetlenséget. Én szerintem a férfi inkább erről ismerszik meg, de na mindegy
20
Válszeg vekem tévesztett össze, de szerencsétlen azt sem tudja, hogy mit jelent a fóbia.
22
Akkor gondolom te olyan férfi vagy aki a csaj kakijat is lenyalogatja a farkárol!
Mert hat egy igazi férfi vagy, aki mindent megtesz higy a nonek jo legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!