Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan hangol le engem, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hangol le engem, ha a pasi undorodik a saját spermájától, és nem akar megcsókolni, ameddig nem öblögetek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 21:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
68%

13

Pedig az utolsó mondata teljesen korrekt. Ilyenről én sem hallottam kb. Suli óta.

2022. febr. 7. 21:31
 12/35 anonim ***** válasza:

14

Köszi Sherlock, de tudom. A kérdésem is ennek tudatában írtam, még magyarul azért tudok.

2022. febr. 7. 21:31
 13/35 anonim ***** válasza:
74%
Minek látens b.zizni, mikor ennél szerintem kicsit nagyobb probléma, hogy felnőtt férfiak arra izgulnak, hogy más férfiak hogyan d.gják meg a barátnőjüket/feleségüket?
2022. febr. 7. 21:33
 14/35 anonim ***** válasza:
18%

Pasikák (direkt nem írtam férfit)

Ennyire imádjátok a spermát, nyeljétek csak napi szinten.

De ne akarjátok már azt elhitetni, férfiak körében ez általános.

2022. febr. 7. 21:37
 15/35 anonim ***** válasza:
0%
17: ismet itt vagy a folosleges cuckold fobiaddal?😀
2022. febr. 7. 21:38
 16/35 anonim ***** válasza:
57%

19

Nem, én csak most vagyok ott, hogy majdnem elhányom magam ettől. Eddig nem írtam ilyet.

2022. febr. 7. 21:39
 17/35 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Én Oda-vissza csurgatom a nővel egymás szájába a spermámat. Sőt, televerem a puncit aztán kinyalom belőle. Stb...
2022. febr. 7. 21:43
 18/35 anonim ***** válasza:
76%

18

Ha te szerinted nyelni fogod a spermát attól, hogy a csajod nem megy fogatmosni, akkor attól tartok, hogy súlyos problémáid vannak.

Ps. Ha azt hiszed, hogy a férfiasságod abban áll, hogy valami gyerekes gondolattól vezérelve úgy csinálsz, mint aki instant meleggé válik, ha a saját spermájából akár csak egy molekula is a szájához ér, akkor lehet nem akarok olyan férfi lenni, mint amilyennek te ismered A férfit.

Én inkább okozok örömöt a nőknek, és nem kényelmetlenséget. Én szerintem a férfi inkább erről ismerszik meg, de na mindegy

2022. febr. 7. 21:43
 19/35 anonim ***** válasza:
46%

20

Válszeg vekem tévesztett össze, de szerencsétlen azt sem tudja, hogy mit jelent a fóbia.

2022. febr. 7. 21:45
 20/35 anonim ***** válasza:
32%

22

Akkor gondolom te olyan férfi vagy aki a csaj kakijat is lenyalogatja a farkárol!

Mert hat egy igazi férfi vagy, aki mindent megtesz higy a nonek jo legyen!

2022. febr. 7. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!