Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok veletek is gyakran előfordul, olyan szituáció amikor véletlen belátás nyílik egy nő keblei közé vagy alsó intim régiók irányába? Persze olyan szituációkra gondolok ahol "nem illik" bámészkodni. [És nem saját barátnős szitukra gondolok.]
Írjatok konkrét szituációt, gyakoriságot, hogy mikor esett meg.
Kamuzós történetekre nem vagyok kíváncsi.
Naponta több is, de szerintem mindenkivel előfordul.
Munkahelyen is vannak lányok, akik kivágott pólóban jönnek, feszes szoknya/nadrág. Ha Wellnesezni megyünk ott is látom, hogy vannak dekoratív hölgyek.
Pultos lány amikor lehajol stb.
Akarva akaratlanul meglátom de nem bámulom mint egy bunkó akkor sem ha épp nincs ott a baratnő.
25F
Megesik, néha. Ezek ilyen "alkalom szüli" esetek. Nem szoktam bámészkodni, de ha egy női mell belemászik az arcomba, akkor arra azért vetek egy kósza pillantást.
f25
Engem komolyan érdekel mostmár, hogy ezeket a kérdéseket, amik totálisan hétköznapi dolgokat kérdez, amire az összes 8 éves gyerek igennel tud csak válaszolni már, nem aztán felnőttek
Szóval ezeket egyetlen degen incel írja ki, vagy ilyen sok van itt? Vagy esetleg valami 12 éves szűz fiúcskák azok, akik ilyesmikre verik?
A kérdések nagy része olyan hatást kelt, mintha egy retardált 12 éves írná ki őket. Nyilvánvalóan nem lehet ennyire ostoba egy átlagos ember, hogy ilyeneket kérdezzen. Mi a a motiváció kérdező? Miért nem mész, és inkább olvasol valami szex történetet? Miért kell teleszemetelni ilyennekkel egy platformot, aminek az első számú celja a segitsegnyújtás lenne, és nem töketlen degenek, incelek, 10 évesek fap üzemanyaga?
Nem, szeretném tudni a választ. Vannak elképzeléseim, hogy milyen emberek alkothatják egy ilyen oldal, ilyen subjának közösségét, de amit itt tapasztalok, az még úgy is rendkívül szánalmas, hogy alapvetően sem vártam túl sokat.
Pár hete nézek ide unalmas perceimben, és nem tudom igazából, hogy ez valami kabaré, és van kandikamera, jön a Jáksó? Vagy tényleg ennyire gyalázatosan sok a retardált? Vagy csak pár darab van, amelyik képes egész nap szemetelni ide?
A kérdések felénél már egy általános iskolás gyerek is kiégne. Hány biológia tanár lehet már öngyilkos emiatt a sub miatt? Biztos nem kevés.
Velem e, egyszer fordult még csak ilyen elő sajnos, pedig azóta nyitott szemmel járok.
Tengerparton napoztunk én hason fekve nézelődtem és egyszercsak leüt elém két fiatal lány (kb. 20év körüliek lehettek.) Az egyik csajon csak egy strandkendő volt és pont az arcom előtt feltárult a puncija. Gyönyörű látvány volt karnyújtásnyira tőlem egy idegen fiatal punci.
Sokszor eszembe jut. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!