Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok veletek is gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok veletek is gyakran előfordul, olyan szituáció amikor véletlen belátás nyílik egy nő keblei közé vagy alsó intim régiók irányába? Persze olyan szituációkra gondolok ahol "nem illik" bámészkodni. [És nem saját barátnős szitukra gondolok.]

Figyelt kérdés

Írjatok konkrét szituációt, gyakoriságot, hogy mikor esett meg.

Kamuzós történetekre nem vagyok kíváncsi.

2022. febr. 7. 14:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
egészségügyibe jártam fiúként, nem voltunk túl sokan, mondjuk... az egyik gyakorlati órán a legcsinosabb lány a kis fehér köpenyében ült a terem másik oldalán, a két pad közt a bugyijára lehetett látni.. azt az órát se felejtem el egyhamar...
2024. jún. 28. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!