Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek voltak a legfurább helyzeteitek, amelyekből szex lett a végére, pedig nem is készültetek rá?
Én egyszer éjjel mentem egy buszon, tök üres volt, csak én utaztam rajta. Az egyik megállónál felszállt egy lány, a barátai tették fel a buszra, mert rosszul volt, minél előbb haza akart menni. Mivel csak én voltam ott, figyeltem rá, hogy ne legyen baja. Nem sokkal később kiderült, hogy nincs nála a lakáskulcsa, ezért felajánlottam, hogy jöjjön fel hozzám. Mire hazaértünk, már egészen kijózanodott, ezért lefeküdtünk, bár nem volt egy annyira szép lány.:)
Veletek is volt hasonló? Volt olyan szituációtok, amiből szex lett a végén, pedig nem is számítottatok rá?
Sok éve a Tescóban voltunk diák pénztárosok, mögöttem ült, néha beszélgettünk.
Munka után megkérdeztem, nincs-e kedve palacsintázni. Volt. Feljött, sütöttünk palacsintát, utána néztünk vicces videókat, volt közte erotikus is… Ő felizgult erre -gondolom - és mire pisilésből visszamentem, már egy szál bugyiban és melltartóban feküdt az ágyamban, majd a takarót felhajtva kérdezte: nem bújsz ide hozzám?
Bújtam. Belé is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!