Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik sírnak itt férfiak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sírnak itt férfiak, hogy egyik nőnek sem kellenek azok hogy néznek ki?

Figyelt kérdés
tegnap 12:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy csak a külsejükkel van baj.
tegnap 12:55
 2/20 anonim ***** válasza:

Nem szoktam sírni de szerintem én nagyjából átlagos vagyok, mind testfelépítésben, mind arcban. (180 cm 68 kg)

Vannak nálam gyengébben eleresztett haverjaim akiknek szoktak lenni barátnőik.

tegnap 12:56
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
Kb. ugynugy mint akiknek van alkalmi vagy állando társuk. Nem ettöl függ, csak rinyálni könnyü.
tegnap 13:03
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
én elég csúnyán
tegnap 13:06
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aki egyedül van az nem véletlen. Vagy a természet bánt el velük külsőleg és azzal nincs mit tenni vagy a természetük a viselkedésül furcsa azon meg általában ők nem akarnak változtatni. Más ok nincs szerintem, de ok mindig van nagyon komoly "OK" van. Ha meg "sír" akkor még nagyobb a baj ez a napnál is világosabb.
tegnap 13:07
 6/20 anonim ***** válasza:
69%

Aki eddig képet mutatott nekem az mind gáz volt.

23L

tegnap 13:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én például kib@szott ronda vagyok. Test rendben, nem vagyok kigyúrt, de nem is elhanyagolt. A pofám viszont kritikán aluli.
tegnap 13:09
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem sírok, de így sem kellek senkinek. Alacsony vagyok, pocakos, kezdetben mikiegeres, most kopasz, kicsi a farkam, prosztata problémák javulnak ha a fejemet a falnak döntöm úgy látszik rövidre lehet zárni az embert. Semmit nem értem el az életben, nincs kiemelkedő sport teljesítményem, egyszerű beosztott vagyok. Idegen nyelvet nem beszélek, de kedves vagyok és közvetlen az emberekkel. Öltözködésem sokat fejlődött munkásruhában már nem ülök be a moziba, ha megborotválkozom a buszmegállóban már nem adnak aprót. Van egy 17 éves Honda Jazz-em, ez a mindenem, ő sese hagy cserben minden nap beszélek hozzá munkába menet. Egyszer szerepeltem egy társkereső műsorban, de akit én akartam rám sem nézett, a 2 méteres csaj meg nem illett hozzám. Végül sikerült megdugni, de elsírta magát, megilyedtem tőle azóta sem láttsm. Ja és tudok úszni.
tegnap 13:10
 9/20 anonim ***** válasza:
60%

6-os!

Egy kép sokszor nem a valóságot adja vissza. Nekem is borzalmas fénykép arcom van.

tegnap 13:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
176 cm, 70 kg, vékony testalkat, kissé hosszúkás fej. Az apám szerint nagyon jóképű vagyok, de a nők ezt máshogy látják. Mondjuk én nem is sírok, hogy nem kellek, mert nem is akarok muszájból kelleni senkinek. Jól vagyok egyedül. Viszont nincs barátnőm, nem is volt.
tegnap 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!