Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik sírnak itt férfiak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sírnak itt férfiak, hogy egyik nőnek sem kellenek azok hogy néznek ki?

Figyelt kérdés
tegnap 12:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a legcsodálatosabb ember a világon. 🤷🏻‍♂️😁
tegnap 13:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kérdésre válaszolok, mert nem igazán vagyok címzett (igaz, sok elutasításban is részem volt, szerintem több-ben, mint amennyi egy pszichének még nem árt, ugyanakkor sikerült is ágyba vinnem jó nőket, hosszú párkapcsolataim is lettek). De nem tartom jó iránynak, hogy mindig és feltétlen azokat hibáztassuk, akiknek nincs nője. Szerintem az egy elég kemény élethazugság, hogy valakinek csak azért nincs nője, mert nem tud csajozni, vagy baj van a hozzáállásával, természetével. Igen, ilyenek is sokan vannak, akik elcseszettek, és maguk az okai a sorsoknak. De azt eltagadni, hogy rengetegen azért nem jutnak csajhoz, mert külsőleg nem nyertek a lottón még egy kettest se, elég nagy tévedés. Igenis vannak rengetegen, akik nem kapnak sanszot se arra, hogy bár randának tartja őket a csaj, de megszépüljenek a szemében a személyiségük révén. Mit csináljanak? Ők is csak abba tudnak szerelmesek lenni, dugni, együtt élni, aki tetszik nekik, még ha ronda pasinak is születtek. Az kinek lenne jó, ha megerőszakolnák magukat, és csak azért, mert nem jut más, összejönnének egy velük egy kategóriás, senkinek se kellő csajjal? Úgyhogy inkább marad az egyedüllét nekik meg esetleg a vekengés ezen.

Persze, én is szoktam látni párokat, akiknél nem lehet érteni, hogy akasztotta le (be) az a Shrek azt a jó nőt, de ezek a kva nagy szerencsések, akiknek volt elég idejük és alkalmuk megismertetni magukat a csajjal, és idővel a lány szemében az egyénisége elfedte a rondaságát. De ehhez mondjuk az kell, hogy egy munkahelyen dolgozzanak; és sok lehetőség beszélgetésre, humorra, és bizalom, egyfajta intimitás kialakulására.

tegnap 13:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagy igazság amit a 12es mond. Meg az is hogy egy átalagos kinézetű fickón a magasság vagy a jó humor elég sokat dob.
tegnap 13:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Külsőmmel nem is lenne gond, inkàbb a természetemet nem bìrjàk a nők. De amúgy nem sìrok tudom hogy velem van a gond :D
tegnap 14:00
 15/21 anonim ***** válasza:

<180cm általában

Erre jönnek még rá az "extrák", mint pl kopaszodás, súlyfelesleg, sittes arc, vagy éppen szétálló fülek.

Az ilyeneknél mindig van jobb elérhető közelségben egy nő számára.

tegnap 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Mozgássérült vagyok, így nem "sírok", mert tudom hol a helyem a társadalomban...
tegnap 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:
az egész arc-szerkezetemmel van gond, plusz nagy orr is...hiába a magasság meg sportos test...de ezt persze senki nem hiszi el.
tegnap 15:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Kamaszként volt duci fiúként barátnőm,de azóta sincs olyan aki barátságnál többet szeretne annak ellenére hogy manapság már olyan visszajelzéseket kapok hogy külső,belső rendben szerintük

Amit én tettem a fejlődésért az az,hogy lefogytam,divatosabb öltözet,új frizura,illetve rengeteg önismereti gyakorlat,hogy belsőleg is javíthassam,fejleszthessem magam,illetve kiemelkedőt alkothattam egy sportágban ami a mai napig erőt ad nekem.😊

Ami gond maradt az a szorongás a sok rossz tapasztalat végett. Ezzel az eggyel jelenleg nem tudok mit kezdeni azt bevallom...

tegnap 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

Jelenlétet kell gyakorolnod. Amikor meglátsz egy vonzó nőt, képzeld el magadban, hogy leszólítod és elhívod randizni, ekkor megjelenik a szorongás, a heves szívdobogás, de add át magad teljesen ennek az érzésnek. Így tudod előhívni és feloldani az elfojtott érzelmeket.

tegnap 17:12
 20/21 Barnabas333 ***** válasza:
Nekem az arcom az Edgar a man on black 1ből és mr. Bean keveréke. De mivel magasság megvan és a belső jó, azért vannak nők akik szóba állnak, de ritka. De most csapdában az életem egy autista 12éves fiúval és egy 5 évvel elhidegült élettárssal. Azért nem fogok szakitani, hogy kb. 1-2% esélyem van a nőknél. Szeretőnek meg ilyen fejjel nem akarnak a nők. 47f
tegnap 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!