Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik sírnak itt férfiak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sírnak itt férfiak, hogy egyik nőnek sem kellenek azok hogy néznek ki?

Figyelt kérdés
tegnap 12:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én úgy kb átlagos testalkattal rendelkezem, nem vagyok kövér sem sovány, sőt ha eddzenék szálkás is lehetnék. Pl olyan pozicioban előjönnek a kockáim is, de ez teljesen mellékes. Átlagos testalkat, inkabb sportos es kb 185cm vagyok.

Probálok divatosan, jól és úgy öltözködni, hogy jól érezzem magam.

Két első fogam között van szünet és sajnos előre is állnak. Sikerült már barátnőt is szereznem, néha mintha “picit” jó pasi lennék, sőt nem is jó hanem egy társaságban néha tudok szót váltani lányokkal. Probálok vicces lenni, de úgy igazából ennyi is, nem nagyon alakul tovább semmi a lányokkal. Talán így jó fejnek gondolnak néha vagy valami.

Tudod amikor van a két réteg , egyik fiú banda akinek soha nem volt nője és folyton csak az ital meg a cigi meg nem is beszélnek lányokkal, másik réteg aki jóban van mindenkivel, csajozgatnak stb. Én a két réteg között lehetek, néha azt érzem hogy a 2. Rétegbe tartoznék amikor sikerül egy társaságban is pár szót váltani de aztán eszembe jut, hogy randa vagyok, így elmegy minden önbizalmam. Félek mit gondolnak rólam.. jó lenne csajozni, szexelgetni, kielégiteni a lányokat, de nem merek sem kezdeményezni sem semmi. Szexben nem volt rám panasz eddig.

Teljesen úgy érzem, hogy sosem lesz majd egy szép csinos barátnőm. Lassan ez az akarat, a vágy egy ilyen lány fele megszokott lesz és már nem is fogok talán akarni, maradok egyedül.

Viszonylag kedves vagyok , jó fej és érzelmea fiú, de soha nem leszek olyan szerencsés mint mások. Van akinek nagy pocakkal is összejön egy szép lány(persze ez nem elitélendő, mert attól még nagyon jó fej lehet) de van aki kb egy bunkó és olyan barátnője van aki 10/10 nem csak testileg de lelkileg is. Kedves megértő segítőkész, pasi meg vagy tuskó, vagy olyan is van aki még irni sem tud.

Hiába probáltam nyitni, szép lányok fele nem jön össze . Jó fej voltam, viccelődtem elárusítő nővel is , kacagtunk amíg kiszolgált, utána jött az érzés hogy túl szép lehet hozzám, nevét sem kérdeztem meg csak elballagtam. Probálkoztam, viccelődök kedveskedek felszolgáló lányokkal is, vagy bárkivel akivel úgy lehetne, de soha nem kapok egy kisebb visszajelzést vagy egy apró jelet, hogy talán ő arra gondolna, hogy jól néz ki, kacagtunk, nem bánnám ha nevem megkérdezné, vagy tovább is akarna beszélgetni velem.

ma 10:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!