Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyoknak milyen helyek vagy szituaciok jonnek be szexelni ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 20:05
1/3 anonim válasza:
Szituáció: értelmes, normális, kulturált vonzó pasi. A többi már részletkérdés, ahogy jön.
2/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod.
Volt egy lany akit amikor megismertem volt pasija.
Aztan kesobb lattam FBrol hogy mar nincs gondoltam rairok. talalkoztunk majd megkinalt palinkaval es elkezdett tancolni en meg ramentem hatulrol es eleinte csak a csipojet fogtam kesobb mar a mellet massziroztam tanc kozben.
Vegul szexeltunk de para volt hogy hazajon a szobatarsa.
A vegen a furdoben szopott le. Parszor meg osszejartunk dugni de vegul elromlott a kapcsolatunk.
2022. jan. 19. 20:23
3/3 anonim válasza:
#2 egészségetekre, a pálinkát is 😃 Örülj neki, de nem a helyszín volt a lényeges, hanem hogy bejöttél a csajnak ennyi. Nem fog veled dugni egyetlen csaj sem csak azért mert ágyban / fürdőben / a hold túloldalán akarod csinálni ha nem vagy neki szimpi. Ha meg az vagy, akkor a csaj majd megmondja milyen okés neki és mi nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!