Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub srácok, melyek a kedvenc fantáziátok? Szituációk, amik különösen tetszenek?
Figyelt kérdés
Domináns nőként kérdezem (nem kérek priviket), érdekel, hogy milyen ötleteket dobhatnék be a szub páromnak :D
(Bocsi a kissé tört magyar miatt, nem gyakran használom)
2021. dec. 24. 08:59
2/9 anonim válasza:
Orgazmus kontroll. Angolul orgasm denial, edging
Érdekel még a ruined orgasm is.
Igazából nekem nagy fantáziám hogy egy hónapon keresztül napi legalább 1 órát izgatnak. ( Akár análisan is) és utánna erényövbe teszi a farkam hogy ne tudjam izgatni a farkam. Majd hónap végén elélvezhetek. És én választhatok hogy hogyan. Ha a farkamat izgatja akkor ruined orgasmt kapok csak ha pedig a prosztata orgazmust akkor teljes orgazmust kapok. Vagy fordítva. De ezt már a domina dönti el úgyis.
3/9 anonim válasza:
Mezítláb t*nrúgás a legkülönbözőbb módokon, akár taposás is.
E mellett domináns lábfétises dolgok.
5/9 anonim válasza:
Nekem az tetszik ha érezteti a nő velem az erejét, ha izmos és ezt is beveti domináns játékokba.
6/9 anonim válasza:
Tökönrúgás cipővel szemben állva.
7/9 anonim válasza:
Egy fiatal barátnőkből álló társaságnak házibulit rendezni, ahol mindent én fizetek, és lehetek a szolgájuk :P :)
8/9 anonim válasza:
Egy drága boltban vetet magának ruhát a domina barátnőm, és a próbafülkében, ruha próba közben, a csettintésére térdelek, és a fenekét kell nyalnom :)
9/9 anonim válasza:
Bezarnal erenyovbe aztan 1-2 het utan otthon oda bilincselnek a radiatorhoz. Egyszercsak athivnal egy masik ferfit es elottem szexelnetek gumi nelkul aztan ha elment kinyalatnad velem eloszor magad aztan feloldanad az erenyovet es szexelnenk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!