Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hangol le engem, ha a pasi undorodik a saját spermájától, és nem akar megcsókolni, ameddig nem öblögetek?
Tyuuu, kérdező..
Idevonzottad az összes biszex pasit ezzel a kérdéssel.
Na megyek is, nagyon melegszik itt a levegő@
Kérdező!
Te amugy nő, vagy férfi vagy?
Nem mindegy....
Erős??
Pedig mensi utan meg ki is nyalom.
Aztan vampirkent riogatom a kolykoket.
Jogosan. Nekem egy ilyen pasim volt, érdekes módon az összes többit sosem zavarta az ilyen. Aki szerint ebben bármilyen "meleg" dolog van, az ostoba és/vagy homofób. Vagy ilyen alapon minden csaj meleg aki hagyja hogy a pasija nyalás után lesmárolja?
Emberek, nem arról van szó, hogy egy pasi bárki más spermáját nyalogatja... Hanem a nőt, akit szeret, akivel szexel, aki kielégítette, megcsókolja. Akármikor akárhogy. Ja, és azt persze a legtöbb pasi simán elvárja, hogy a csaj leszopja, lenyelje, a szájába kapja, arcára, akárhova, ugyanaz a pasi meg nem hajlandó megcsókolni a csajt? Szerintem ez a fura, nem az, ha megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!