Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezért qrva lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért qrva lennék?

Figyelt kérdés

Jelenleg 21 éves vagyok és eddig 8 férfival volt szexuális kapcsolatom, megjegyzem 17 éves koromban volt az első alkalom. Szeretem magát a szexet, élvezem, jó dolognak tartom, egyszer élünk miért ne élveznénk ki alapon élek. Az ismerősi körömben személyesen 6 ember tudom erről, hogy hány partnerem volt, 4 lány 2 férfi, 5-en így vagy úgy kijelentve qrvának tartanak. Most tényleg ekkora bűn ez ha valaki lány létére szereti a testi kapcsolatot? Sose fogadtam el pénzt vagy bármi ellenszolgáltatást, mindig kölcsönös szimpátián alapult a dolog. De ez nem igazságtalanság? Ha egy pasinak sok partnere van, akkor sztárolják, ha egy lánynak egynél több akkor szinte azonnal megkapja a qrva jelző. Most azért nem lehet élvezni az életet előítéletek nélkül mert valaki lánynak születik?

Nem érdekelnek a feminista és hasonló dolgok, de ezt nagyon igazságtalanságnak érzem, hogy azért megbélyegeznek mert szimplán szeretném élvezni az életem, ha farkam lenne senki nem szólna egy szót sem.

Erről mi a véleményetek, csak szerintem valós probléma ez?

2020. dec. 25. 08:15
 81/103 anonim ***** válasza:
35%

80# épp erre gondoltam.

És igen egyetértek, mélységesen szégyellném magam ha ilyen lányom lenne.

A 8 az nem mindenki de te még csak 21 éves vagy. És 4 év alatt igencsak sok.

2020. dec. 26. 12:57
 82/103 anonim ***** válasza:
21%
szabad velemeny nyilvanitas joga
2020. dec. 26. 12:58
 83/103 anonim ***** válasza:
22%
Van aki Forron szereti filmet be is teszem..
2020. dec. 26. 13:00
 84/103 anonim ***** válasza:
66%

" mélységesen szégyellném magam ha ilyen lányom lenne."

Azt, hogy kinek milyen lánya van, azt a szülők tudják meg legkésőbb...

2020. dec. 26. 13:17
 85/103 anonim ***** válasza:
59%
Itelkezni nagyon tudnak itt masok felett
2020. dec. 26. 14:25
 86/103 anonim ***** válasza:
81%
Ripanc = férfi erkölcsökkel rendelkező nő.
2020. dec. 26. 16:23
 87/103 anonim ***** válasza:
24%

“ szóval akkor a te igazságod is az, hogy egy nő ne akarjon 1-nél több partnert az életében, fordítva meg követendő példa, mert megfektetett minél több lányt.”

Na látod neked sem sikerült értelmezni. Inkább ne erőltesd.

2020. dec. 26. 16:39
 88/103 anonim ***** válasza:
15%
Ráadásul úgy 4 év alatt hogy 3 évig kapcsolatban volt (2+0,5+0,5) szóval 1 év alatt 5 pasi. Így még durvább mint 4 év alatt 8
2020. dec. 26. 21:07
 89/103 anonim ***** válasza:
25%
Durva, csak ő nem hiszi el...
2020. dec. 26. 21:10
 90/103 anonim ***** válasza:
71%
Igazából ebben csak az a vicces hogy a kérdés úgy indult hogy kíváncsi volt a véleményünkre hogy szerintünk qva-e. De nem tetszik neki a válasz ezért támadja azokat akik máshogy gondolkodnak mint ő. Úgy hogy közben "nyafog" mert a barátnői elítélik. Kérdem én: Akkor most mi van? Ő sír mert mások elítélik de ő nyugodtan elítélhet másokat. Ez a két élű penge emberek. Ha eddig még néztelek is valamibe most már semmibe.
2020. dec. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!