Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért qrva lennék?
Jelenleg 21 éves vagyok és eddig 8 férfival volt szexuális kapcsolatom, megjegyzem 17 éves koromban volt az első alkalom. Szeretem magát a szexet, élvezem, jó dolognak tartom, egyszer élünk miért ne élveznénk ki alapon élek. Az ismerősi körömben személyesen 6 ember tudom erről, hogy hány partnerem volt, 4 lány 2 férfi, 5-en így vagy úgy kijelentve qrvának tartanak. Most tényleg ekkora bűn ez ha valaki lány létére szereti a testi kapcsolatot? Sose fogadtam el pénzt vagy bármi ellenszolgáltatást, mindig kölcsönös szimpátián alapult a dolog. De ez nem igazságtalanság? Ha egy pasinak sok partnere van, akkor sztárolják, ha egy lánynak egynél több akkor szinte azonnal megkapja a qrva jelző. Most azért nem lehet élvezni az életet előítéletek nélkül mert valaki lánynak születik?
Nem érdekelnek a feminista és hasonló dolgok, de ezt nagyon igazságtalanságnak érzem, hogy azért megbélyegeznek mert szimplán szeretném élvezni az életem, ha farkam lenne senki nem szólna egy szót sem.
Erről mi a véleményetek, csak szerintem valós probléma ez?
Mi köze bárkinek a nemi életedhez? Ne beszélj róla olyanoknak, akikre ez nem tartozik. Amúgy meg szard le mások véleményét, nem az ő életüket éled. A sajátoddal azt csinálsz, amit akarsz.
Lotyónak akkor minősülsz, ha pénzt fogadsz el érte.
Én nőként szöges ellentéted vagyok (nem érdekelnek a kalandok, egy kitartó társ kell nekem és vele érzelmek), de teljes mértékben egyetértek veled. Nem vagy qrva, és hülyeség a társadalom részéről a megbélyegzés, ami a nőket illeti a sok szex miatt. De nyugi, már rám is mondta valaki, hogy mekkora rib@n€ volnék, amiért a PÁROMMMAL (stabil párkapcsolatba) képes vagyok heti 10-15 menetet lenyomni. És hogy nőként nehogy már ennyire kívánjam a szexet.
Szóval amíg nem fogatsz el pénzt vagy más ellenszolgáltatást a szexért cserébe, nem jogos a rád aggatott jelző.
A barátoknak annyira nincs közül hozzá milyen a szexuális életed.
Én azt nem értem, hogy minek kell megosztani az aktuális párodon kívül bárkinek is ezt?
Ez a te magánügyed, senkinek semmi köze nincs hozzá.
Teljesen egyszerű! A szexuális életedről nem kell kiteregetni a szennyest, hogy hány pasival, mikor, hol csináltad, aztán nincs gond.
Még barátoknak se, mert később visszaüthet.
Egyébként azt csináld, ami neked jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!