Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezért qrva lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért qrva lennék?

Figyelt kérdés

Jelenleg 21 éves vagyok és eddig 8 férfival volt szexuális kapcsolatom, megjegyzem 17 éves koromban volt az első alkalom. Szeretem magát a szexet, élvezem, jó dolognak tartom, egyszer élünk miért ne élveznénk ki alapon élek. Az ismerősi körömben személyesen 6 ember tudom erről, hogy hány partnerem volt, 4 lány 2 férfi, 5-en így vagy úgy kijelentve qrvának tartanak. Most tényleg ekkora bűn ez ha valaki lány létére szereti a testi kapcsolatot? Sose fogadtam el pénzt vagy bármi ellenszolgáltatást, mindig kölcsönös szimpátián alapult a dolog. De ez nem igazságtalanság? Ha egy pasinak sok partnere van, akkor sztárolják, ha egy lánynak egynél több akkor szinte azonnal megkapja a qrva jelző. Most azért nem lehet élvezni az életet előítéletek nélkül mert valaki lánynak születik?

Nem érdekelnek a feminista és hasonló dolgok, de ezt nagyon igazságtalanságnak érzem, hogy azért megbélyegeznek mert szimplán szeretném élvezni az életem, ha farkam lenne senki nem szólna egy szót sem.

Erről mi a véleményetek, csak szerintem valós probléma ez?

2020. dec. 25. 08:15
 61/103 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak semerre, de ahogy más más válaszoló írta: Miért határoz ez meg értéket, hogy ki hány emberrel volt?
2020. dec. 26. 01:30
 62/103 anonim ***** válasza:
36%
Miért határoz meg értéket? Mert ez azt jelenti hogy nem tudod sőt nem is akarod kordában tartani magad. Vagy te szülnél olyan pasinak aki már meghúzta a fél várost? Értékes lehetsz mint rbanc. Hiszen ha ennyi pasi átment rajtad nyilván jól szpsz engeded az anált és nem bánod a durvaságot sem. Ezek szerint értékes kis kaland lehetsz de tartós kapcsolatra nem igazán vagy értékes....
2020. dec. 26. 01:36
 63/103 anonim ***** válasza:
5%
Annyira jo lenne Magyar atlag hazasagok 50% vallik
2020. dec. 26. 01:40
 64/103 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam igyekszem élvezni az életet, és ebbe ez is beletartozik, de a kérdés lényege éppenséggel az volt, hogy ha férfi van minél több csajjal, akkor azt meg tapsolják kb.

Arról nem beszélve, hogy a partnerek számától úgymond nem lesz semmi baja az embernek, nem " kopik, vásik el ".

2020. dec. 26. 01:40
 65/103 anonim ***** válasza:
31%
Megis egy 21 eves kiscsajt allitanak pellengérre
2020. dec. 26. 01:44
 66/103 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg egyszer nagyszerű feleseg lesz belőle legalabb nem egy apaca zardai szerzett aki 2-3 gyerekkel oldalan jon ra onmegvalistasi tervere.. hagyja hatra ferjet es gyerekeit mint Rost Andrea
2020. dec. 26. 01:55
 67/103 anonim ***** válasza:
59%
Vagy unokatesom..
2020. dec. 26. 02:03
 68/103 anonim ***** válasza:
64%

Éld az életed nyugodtan: magadnak kell megfelelned, nem itt mindenféle névtelen idiótának!

A szex nem bűn, és nem leszel tisztességesebb attól, ha kevés pasival bújsz ágyba!

Az biztos: a szex olyan mint hangszeren játszani: minél többet gyakorlod, annál többet tudsz, és a szorgalmasakból lesznek a nagy művészek...

2020. dec. 26. 10:03
 69/103 anonim ***** válasza:
29%

66# te olyan feleségét akarsz akit sokan felismernek ruha nélkül is? Olyat akinek tudják a teljesítményét?Mi a garancia rá hogy egy ilyen nő megmaradna melletted? Vagy az külön büszkeség lesz hogy melletted folyton más is dugja?

Az ilyen nőt megdugni jó, de feleségnek a normális pasik nem ilyet akarnak.

2020. dec. 26. 10:44
 70/103 anonim ***** válasza:
11%
Utálom mikor egy nő a férfihoz hasonlítja magát. Ez nem egy verseny! A nők több pasival fekszenek le mint a férfiak nővel! Így akarsz hasonlítani dolgokat kérdező? Szánalmas azt kell, hogy mondjam... Azért mert nem bírsz magaddal a másikra hivatkozol, ezt szánalomnak tudom nevezni. A másik dolog, hogy igen meghatároz téged a tetteid. Csak hiszed, hogy nem. Hisz te is úgy ítélsz meg egy férfit a tettei alapján. Ja a szexuális élet már nem tartozik ide? Mennyire vagy szánalmas még? A tetteid tesznek azzá ami vagy! Ezt jól jegyezd meg. Teljesen más világot akarsz látni, de az nem lesz valóság. Tedd azt amit akarsz, de el kéne fogadnod dolgokat, mint mondjuk az igazságot.
2020. dec. 26. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!