Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért qrva lennék?
Jelenleg 21 éves vagyok és eddig 8 férfival volt szexuális kapcsolatom, megjegyzem 17 éves koromban volt az első alkalom. Szeretem magát a szexet, élvezem, jó dolognak tartom, egyszer élünk miért ne élveznénk ki alapon élek. Az ismerősi körömben személyesen 6 ember tudom erről, hogy hány partnerem volt, 4 lány 2 férfi, 5-en így vagy úgy kijelentve qrvának tartanak. Most tényleg ekkora bűn ez ha valaki lány létére szereti a testi kapcsolatot? Sose fogadtam el pénzt vagy bármi ellenszolgáltatást, mindig kölcsönös szimpátián alapult a dolog. De ez nem igazságtalanság? Ha egy pasinak sok partnere van, akkor sztárolják, ha egy lánynak egynél több akkor szinte azonnal megkapja a qrva jelző. Most azért nem lehet élvezni az életet előítéletek nélkül mert valaki lánynak születik?
Nem érdekelnek a feminista és hasonló dolgok, de ezt nagyon igazságtalanságnak érzem, hogy azért megbélyegeznek mert szimplán szeretném élvezni az életem, ha farkam lenne senki nem szólna egy szót sem.
Erről mi a véleményetek, csak szerintem valós probléma ez?
#39 hatalmas igazságot írt le.
"Ezt az utat választod akkor ne legyél álszent, se képmutató."
Éld úgy az életed ahogyan akarod. Nem mindenkinek való házasság és gyerek. Élvezd az életed ameddig tudod. De csak mert szerinted ez normális vagy ezzel nincs baj, csináld továbbra is. De ne várd el hogy mindenki tapsikolni fog neked. Van aki ettől rosszul lesz és teljesen jogosan. Van aki örülni fog neki - remélve hogy ő lesz a következő. És van aki pont lesz*rja. Én az utóbbi vagyok. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, de ne csodálkozzon hogy valaki akinek kicsit is több erkölcse van, leszólja. Mert igaza van.
Nem értem ezt a ,,most éld ki magad" dolgod. Én pl nem szexben éltem ki magam,hanem buliban,utazgatásban...
Persze én sem tartalak ezért @rvának,mert azt csinálsz amit akarsz,senkinek nincs köze hozzá. Csak nimfomán ne legyél,mert amiazt szívhat az ember később. De persze te még közelében sem vagy. Csinálj amit jónak látsz,ha szerelmes leszel ne csald meg...ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!