Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért qrva lennék?
Figyelt kérdés
Jelenleg 21 éves vagyok és eddig 8 férfival volt szexuális kapcsolatom, megjegyzem 17 éves koromban volt az első alkalom. Szeretem magát a szexet, élvezem, jó dolognak tartom, egyszer élünk miért ne élveznénk ki alapon élek. Az ismerősi körömben személyesen 6 ember tudom erről, hogy hány partnerem volt, 4 lány 2 férfi, 5-en így vagy úgy kijelentve qrvának tartanak. Most tényleg ekkora bűn ez ha valaki lány létére szereti a testi kapcsolatot? Sose fogadtam el pénzt vagy bármi ellenszolgáltatást, mindig kölcsönös szimpátián alapult a dolog. De ez nem igazságtalanság? Ha egy pasinak sok partnere van, akkor sztárolják, ha egy lánynak egynél több akkor szinte azonnal megkapja a qrva jelző. Most azért nem lehet élvezni az életet előítéletek nélkül mert valaki lánynak születik?
Nem érdekelnek a feminista és hasonló dolgok, de ezt nagyon igazságtalanságnak érzem, hogy azért megbélyegeznek mert szimplán szeretném élvezni az életem, ha farkam lenne senki nem szólna egy szót sem.
Erről mi a véleményetek, csak szerintem valós probléma ez?
Ha mindenkivel lefekszik valaki akkor van értéke ha veled is lefekszik, nincs. Ugyanolyan vagy mint a többi aki átment rajt. Így értettem.4 év alatt 8 pasi sok, de nyugodtan fényezhetitek hátha veletek is lefekszik 😂
2020. dec. 25. 11:55
32/103 anonim válasza:
Kedves holgy attol meg hogy on remete ne akkarja masokra is ezt a stilust eroltetni.. deli nepek sokkal eletvidamabbak.. szabadabbak Skandinavok is de valahogy itt kozep europaba meg mindig ez a bezarkozottsag.. jelemzi noket amit on kepvosel
2020. dec. 25. 12:04
33/103 anonim válasza:
Regen is monokinis Nemet NDK as nok voltak... Balaton sztarjai..
2020. dec. 25. 12:06
34/103 anonim válasza:
Azok "rideg" akkori Nemetek ezerszer vaganyabb csajok mint itteniek pedig 30 ev alatt valtozhatott volna.. es most egy vagany belevalo lanyt megitelnek... Mert nem hajlando Magyar posvanyba belesulyedni mondhatom szep.. ferfi lakosag is ettol.. szar hozza allastol szenved.. Ami ebben medenceben megrekedt mint a kod telen..
2020. dec. 25. 12:15
35/103 anonim válasza:
Fogadtál el pénzt? Nem? Akkor nem vagy krva. Rbanc maximum. De ameddig nem csaltad meg egyik párodat sem (már ha volt olyanod egyáltalán) és nem feküdtél le olyan férfival akinek felesége/párja volt, addig nincs gond. Csak ne lepődj meg ha senkinek nem kellesz majd komoly kapcsolatra. Ha én ilyen csajjal futnék össze aki felkínálja nekem magát nyilván hagynám, megraknám (már ha éppen nincs kapcsolatom) de ennyi. Nem tudnék rá nőként tekinteni. Nem tudnám komolyan venni. Nem hinném el hogy komoly kapcsolatra képes. Már csak azért sem, mert úgy vagyok vele hogy az első alkalommal félrelépne ha jönne egy izmosabb pasi.
2020. dec. 25. 12:34
36/103 anonim válasza:
Es miert kene egy 21 evesnek elkotezodnie?
2020. dec. 25. 12:42
37/103 anonim válasza:
elkotelezodnie *? Fiatal raer kesobb posvanyosodni
2020. dec. 25. 12:43
38/103 anonim válasza:
Ku.. kbol lesz a legjobb feleség
2020. dec. 25. 12:44
39/103 anonim válasza:
A qrva szó lehet szleng is és nem csak foglalkozás, de ha valaki annyira szeretne erre helytálló szavakat találni akkor rbanc, szajha, lotyó. Na ezek már nem fizetős prostik:) Ne haragudj kérdező, de igen baj! Nem mindenkit fogja érdekelni, ezért leszarhatod, de attól még az lesz. Ha a szart letakarod attól még ott lesz és belelépsz. Ennél egyszerűbben nem lehet elmondani. Ha büszke vagy erre akkor folytasd, de ne várd el, hogy mindenki megértsen téged és joggal. Ezt az utat választod akkor ne legyél álszent, se képmutató. Nem a tömeg után kell menni. Ha mindenki bele ugrik a kútba te is bele ugranál. Nincs mit túl tárgyalni.
2020. dec. 25. 12:48
40/103 anonim válasza:
#36 ha csak kötekedni jöttél tanulj meg szöveget értelmezni. Nem azt írtam, hogy most kell neki elköteleződnie, egyszerűen csak a jövőbe tekintettem. Ha 21 évesen már 8 pasi rakta meg és ebből egy sem volt kapcsolat 30 éves korára akár matt 40-50 is lehet. Egy értelmes pasinak pedig nem fog olyan feleség és családanya kelleni akin ennyi ember átment. De te túl kicsi vagy hogy ezt megértsd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!