Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért qrva lennék?
Jelenleg 21 éves vagyok és eddig 8 férfival volt szexuális kapcsolatom, megjegyzem 17 éves koromban volt az első alkalom. Szeretem magát a szexet, élvezem, jó dolognak tartom, egyszer élünk miért ne élveznénk ki alapon élek. Az ismerősi körömben személyesen 6 ember tudom erről, hogy hány partnerem volt, 4 lány 2 férfi, 5-en így vagy úgy kijelentve qrvának tartanak. Most tényleg ekkora bűn ez ha valaki lány létére szereti a testi kapcsolatot? Sose fogadtam el pénzt vagy bármi ellenszolgáltatást, mindig kölcsönös szimpátián alapult a dolog. De ez nem igazságtalanság? Ha egy pasinak sok partnere van, akkor sztárolják, ha egy lánynak egynél több akkor szinte azonnal megkapja a qrva jelző. Most azért nem lehet élvezni az életet előítéletek nélkül mert valaki lánynak születik?
Nem érdekelnek a feminista és hasonló dolgok, de ezt nagyon igazságtalanságnak érzem, hogy azért megbélyegeznek mert szimplán szeretném élvezni az életem, ha farkam lenne senki nem szólna egy szót sem.
Erről mi a véleményetek, csak szerintem valós probléma ez?
90, igen, a kérdés eleje valóban erről szólt, de aztán folytattam tovább is a leírásban, hogy mégis, miért van ez így, az már nem csak rólam szólt. Igazából a fő célom az volt, hogy valami indokot, gondolatmenetet kapjak arról, hogy mégis miért van ez, nem csak nálam hanem úgy világszinten.
De eddig csak ez ment, hogy az vagyok vagy sem, indok, gondolatvezetés, semmi.
Itt a lényeg: Mi a különbség aközött, ha egy férfinek van sok partnere vagy ha egy lánynak van?
Egyik ettől miért lesz ribi míg a másik nem lesz hímribi, asszem van ilyen szó is. Szóval ez volna amire igazán kíváncsi vagyok és szívesen olvasnám ha valaki kifejtené a gondolatait róla.
Azt nem kell már írni aki szerint emiatt az vagyok, nem mondom hogy jól esik, de ettől még nem is fogok megváltozni, magamnak élem az életem, és szeretném boldogan nem pedig mások kedve szerint.
Kaptál értelmes választ is mielőtt TiborAndras2 széttrollkodta volna. De gondolom nehezedre esik értelmezni. De tudod mit. Megpróbálom újra:
- Semmi különbség nincs! A pasik egymás között (főleg a kis fiúcskák akikkel te is voltàl) menőnek érzik ha sok csajt megkaphatnak mert akkor ők biztos olyan dögösek, nagy a farkuk jó a technikájuk. Pedig ez sokszor korántsincs így. Jó a szövege amivel az agyatlan pcsákat elcsábítják és pont. Arról már nem beszél senki, hogy amúgy sz*r volt az ágyban mert az utólag derül ki. Plusz egyértelmű hogy azért nincs senkije mert egy utolsó féreg és senki nem bírja mellette sokáig. És visszatérő csaja sincs mert senki nem akarja még egyszer átélni vele.
- Ugyanezen logika mentén akinek sok pasija volt szintén egy kiálhatatlan pcsa hiszen senki nem bírja mellette sokáig.
- De vegyük úgy hogy jó vagy az ágyban (megy a mélytorok, nem utasítod vissza az anált, BDSM, bármi póz jöhet neked) ezért sokan megfordulnak majd benned. De tudod mit mondanak utána rólad? Dicsérnek vagy hogy szódával elmentél?
- Mindegy is. A lényeg hogy lehet jó vagy az ágyban de emberileg egy nulla vagy egyes férfiak és nők szemébe. Egy pasi sem akarná hogy egy rbanc szüljön neki gyereket. Sőt az értelemsebbje még feleségnek sem akarna mert ott aggódhatna mikor csalod meg őt.
Szóval, hogy a fő kérdésre válszoljak; nem vagy qrva ugyanis nem fogadtál el pénzt, de igen, szleng kifejezésként nagyon is illik rád. Rbanc vagy. Amivel nincs baj. De fogadd el akkor, hogy akinek VAN erkölcse aszerint te rbanc vagy. Mert ez az igazság.
És nem. Az sem normális ha egy pasi sok csajban megfordul. Csak a pasik maguk közt szeretik dicsekve mondani. De az igazi nők őket is semmibe nézik, higgy nekem!
Azért ezzel a 98-as versenyzővel sem vagyunk beljebb: "De fogadd el akkor, hogy akinek VAN erkölcse aszerint te rbanc vagy. Mert ez az igazság."
Ez a csóka ma Magyarországon erkölcsről beszél!
Vagy nem tudja hogy hol van, vagy nem tudja mi az erkölcs... És - szerinte - ez az igazság...
Ezzel szemen: nem vagy sem ribi, sem semmilyen pejoratív jelzővel illethető leányzó!
Senkire nem tartozik a nemi életed - és annak mennyisége és minősége - és nincs joga senkinek feletted bármilyen jogcímen ítéletet mondani!
Ez az egész nem szól másról mint arról, hogy itt egy pár "erkölcscsősz" retteg attól hogy sérülnek a vélt jogai, és az eddigi több partner miatt okot lát a rettegésre, miszerint akinek sok partnere volt, az meg fogja csalni...
Pedig nem azért csalnak meg valakit, hanem mert nem tudja kielégíteni a partnerét, vagy mert nem szentel kellő figyelmet rá!
Az ilyenek - akik a szájukkal követelik a hűséget - hivatkoznak az erkölcsre, és mögé bújva leplezik az impotenciájukat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!