Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezért qrva lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért qrva lennék?

Figyelt kérdés

Jelenleg 21 éves vagyok és eddig 8 férfival volt szexuális kapcsolatom, megjegyzem 17 éves koromban volt az első alkalom. Szeretem magát a szexet, élvezem, jó dolognak tartom, egyszer élünk miért ne élveznénk ki alapon élek. Az ismerősi körömben személyesen 6 ember tudom erről, hogy hány partnerem volt, 4 lány 2 férfi, 5-en így vagy úgy kijelentve qrvának tartanak. Most tényleg ekkora bűn ez ha valaki lány létére szereti a testi kapcsolatot? Sose fogadtam el pénzt vagy bármi ellenszolgáltatást, mindig kölcsönös szimpátián alapult a dolog. De ez nem igazságtalanság? Ha egy pasinak sok partnere van, akkor sztárolják, ha egy lánynak egynél több akkor szinte azonnal megkapja a qrva jelző. Most azért nem lehet élvezni az életet előítéletek nélkül mert valaki lánynak születik?

Nem érdekelnek a feminista és hasonló dolgok, de ezt nagyon igazságtalanságnak érzem, hogy azért megbélyegeznek mert szimplán szeretném élvezni az életem, ha farkam lenne senki nem szólna egy szót sem.

Erről mi a véleményetek, csak szerintem valós probléma ez?

2020. dec. 25. 08:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 Noren1989 ***** válasza:
65%
Qrva attól leszel, hogy anyagi javakat, ajàndékokat fogadsz el a szexért. Te csak fehérmàjú vagy.
2020. dec. 25. 09:09
 12/103 anonim ***** válasza:
16%
Férfi szemszögből egy nőnek bűn élvezni a szexet. Kötelességből bírd ki, attól boldogok lesznek!
2020. dec. 25. 09:14
 13/103 anonim ***** válasza:
26%
Nem általános, hogy valakinek ennyi szexuális partnere legyen, ezért elítélik. Személy szerint nekem is fontosabb a komoly kapcsolat, minthogy minél több szexuális partnerem legyen, mivel ez könnyűvérű, érzelemmentes, állatiasnak tűnik. Helyedben nem dicsekednék a szexuális partnerekkel, mindenki tartsa a szexuális életét a négy fal közt, magánügy.
2020. dec. 25. 09:17
 14/103 Á.Zoli ***** válasza:
66%
Saját véleményem az, hogy a probléma legtöbbször irigységből fakad. A Te életedet úgy éld, hogy boldog és elégedett legyél, ha vissza szeretnél tekinteni. Vallom, az “egyszer élünk” mottót és az ítélkezést csak olyan emberektől fogadom el, akiknek számít a véleménye. A többi nem érdekel!
2020. dec. 25. 09:23
 15/103 anonim ***** válasza:
16%
Ez cseppet sok.
2020. dec. 25. 10:38
 16/103 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagy az. viszont a baráti köröd erős frissítésre szorul.
2020. dec. 25. 10:39
 17/103 anonim ***** válasza:
65%
Igazá1óból az mindegy, hogy sok-e. Nem ez határozza meg az értékeidet és azt, hogy milyen ember is vagy. Szerintem ne foglalkozz olyanokkal akik emiatt elítélnek. Amúgy sincs hozzá semmi közük.
2020. dec. 25. 10:40
 18/103 anonim ***** válasza:
57%
Neeem
2020. dec. 25. 10:42
 19/103 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nagyszeru lany lehetsz ha ennyi pasi kedvebe jarsz jartal.. Masodszor meg torodjenek maguk eletevel te is sajatodeval.. Felnőtt ember hagy magadontson sajat szorakozasarol.. valaki meg orok szuzesegi fogadalmatvtett az mennyivel jobb...?
2020. dec. 25. 10:55
 20/103 anonim ***** válasza:
65%
Ez még teljesen normális, nem túl sok. Általában azok qrváznak le, akiket egy férfi sem akar megdugni, nemhogy 8, vagy azok a fiúk, akiknek esélye sincs hozzád jutni. Férfiként mondom mindezt.
2020. dec. 25. 11:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!