Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Megértenétek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Megértenétek, ha a feleségetek félrejárna a kis méretetek miatt?

Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 18:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Menjen ha akar, de vigye magával a holmijait is és maradjon is ott. Biztos megértené ő is ha a szomszéd diáklányt dugnám mert "pipihusira" vágytam, vagy a kolléganőt aki szőke/fekete/vörös mert más hajszínű nővel akartam lenni.
2020. nov. 10. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Nincs kicsi méretem. 15/4.5. Erős átlag, vastagságra még afeletti is kicsivel. Ha ez kicsi neki, menjen egy szamárhoz.
2020. nov. 10. 19:47
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem: akkor mondja ki, hogy neki ez nem jön be, alázzon meg, aztán fel is út, le is út. Korrektebb lenne.
2020. nov. 10. 20:01
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

Az egyik ex félrejárt. Anno nagyon rég. :D

Mert a főnökének 23 centis volt. (nekem csak 16, teljesen átlagos). És dicsőítette, hogy milyen hosszú és kemény.

Kissé megütött a dolog, na. Haza is költöztem szülőkhöz. (A lakás az övé volt)

A munkahelyemen viszont felfigyelt rám az egyik ügyintéző kislány (7 évvel volt fiatalabb nálam), akivel jó volt amúgy is a munkahelyi viszonyunk.

Egy péntek esti sörözésnél kiböktem mi baj van. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz.

A következő pénteken viszont kijelentette, hogy ő márpedig kíváncsi a "dolgokra".

...neki megfelelt, 4 évig voltunk együtt... :D

2020. nov. 10. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

Nincs feleségem, viszont ha félrejárna, akkor mondanám, hogy váljunk el, aztán legyél boldog a kis szeretőddel, ha velem nem vagy az.

Nyilván a nők se tolerálnák ha a férfiak félrejárkálnának, mert a szomszéd csöcse nagyobb.

Ilyen hülye kérdést!

2020. nov. 10. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Előre mondom, páromnak átlagos mérete sincs, de nem csalnám meg. Viszont hülyeség a hajszínhez meg mellmérethez hasonlítani. Ezek nem játszanak közre a kielégülésben, annak mértékében.
2020. nov. 10. 22:34
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

"Viszont hülyeség a hajszínhez meg mellmérethez hasonlítani. Ezek nem játszanak közre a kielégülésben, annak mértékében."

Már hogyne játszana szerepet, ne álltassátok magatokat ezzel. Ha én a nagycsöcsű vörösökre gerjedek, akkor egy kismellű szőkével dugni semmivel sem jobb, mint kiverni.

2020. nov. 11. 07:17
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Nem a házasság után szembesült vele, hogy mekkora a méretem, tehát elöre tudta, hogy mit vállal.

Ha nem felel meg neki, ne jöjjön hozzám.

2020. nov. 11. 07:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
17-es teljesen igazad van,így 16-ost Én is ki kell ábrándítsam bizony van hozzá köze.
2020. nov. 11. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!