Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Megértenétek, ha a feleségetek félrejárna a kis méretetek miatt?
Az egyik ex félrejárt. Anno nagyon rég. :D
Mert a főnökének 23 centis volt. (nekem csak 16, teljesen átlagos). És dicsőítette, hogy milyen hosszú és kemény.
Kissé megütött a dolog, na. Haza is költöztem szülőkhöz. (A lakás az övé volt)
A munkahelyemen viszont felfigyelt rám az egyik ügyintéző kislány (7 évvel volt fiatalabb nálam), akivel jó volt amúgy is a munkahelyi viszonyunk.
Egy péntek esti sörözésnél kiböktem mi baj van. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz.
A következő pénteken viszont kijelentette, hogy ő márpedig kíváncsi a "dolgokra".
...neki megfelelt, 4 évig voltunk együtt... :D
Nincs feleségem, viszont ha félrejárna, akkor mondanám, hogy váljunk el, aztán legyél boldog a kis szeretőddel, ha velem nem vagy az.
Nyilván a nők se tolerálnák ha a férfiak félrejárkálnának, mert a szomszéd csöcse nagyobb.
Ilyen hülye kérdést!
"Viszont hülyeség a hajszínhez meg mellmérethez hasonlítani. Ezek nem játszanak közre a kielégülésben, annak mértékében."
Már hogyne játszana szerepet, ne álltassátok magatokat ezzel. Ha én a nagycsöcsű vörösökre gerjedek, akkor egy kismellű szőkével dugni semmivel sem jobb, mint kiverni.
Nem.
Nem a házasság után szembesült vele, hogy mekkora a méretem, tehát elöre tudta, hogy mit vállal.
Ha nem felel meg neki, ne jöjjön hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!