Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek, ha a barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a barátnőtök azt mondaná, hogy megértené, ha mással szexelnék, mert vele pár hete nem tudok egyéb okok miatt?

Figyelt kérdés
Szerintem nem komolyan gondolja egyébként, csak nem értem akkor miért mond ilyet.
2017. nov. 23. 09:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Mert nem akarja hogy szenvedj. Tudja milyenek a férfiak.
2017. nov. 23. 09:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném, hogy noooormális??

És csalódott lennék, hogy ennyire félreismert, hogy szerinte inkább megcsalom, csak mert egy nevetségesen kis ideig nem tudunk szexelni.

2017. nov. 23. 09:27
 3/16 anonim ***** válasza:
26%

Nyitott kapcsolatról hallottál már?

Mind2 félnek meg van engedve a félrekefe

2017. nov. 23. 09:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen halottam már, de nála nem merült fel eddig az ilyesmi, azért nem gondolom,h komolyan mondta
2017. nov. 23. 09:40
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Én nem tenném meg. Pár hetet ki kell bírni.
2017. nov. 23. 09:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondott ilyet amikor terhesség utolsó két hónapjában nem lehetett. Annyira győzködött, hogy — duzzogva — elmentem randira egy csajjal. Nem történt a randin semmi, de azóta is ezt hallgatom, hogy miért mentem el.

Szóval magyarul, nem gondolja komolyan, nehogy komolyan vedd!

2017. nov. 23. 09:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Csapda vigyázz. Tesztel. N
2017. nov. 23. 10:26
 8/16 anonim ***** válasza:
52%

Megkérdezném: Miért?

Nekem gyanús lenne.

S mi az az "egyéb okok"?

Hány évesek is vagytok? Amúgy.

Azt elárulom pl én imádom a páromat s ha nincs is kedvem a szexre (ami néha van), a kedvébe járok, mert szeretem s magam mellett akarom tudni.

Kielégítem legalább orálisan "kivételesen legyél gyors" ;)

Akárki akármit mond, a kapcsolat másik fele a jó szex.

Lehet nem is akar a párod.

Akit szeretünk arra tekintettel vagyunk s nem más szoknyája alá küldünk.

Mióta van ez?

2017. nov. 23. 10:27
 9/16 Lassmich Ruhe ***** válasza:
100%

Hát, elmagyaráznám neki, hogy a helyett, hogy előadja a hattyú halált és hülyeségeket beszél, inkább abba tegyen energiát, hogy térdeljen le szépen ha tényleg ennyire fontosnak érzi a kielégülésemet, és durrantson le rendesen.

Az ember életében lehetnek olyan időszakok amikor nem megy, mind férfiaknál, mind a nőknél. Velem is volt már ilyen. Ilyenkor ha szeretem a páromat, akkor szépen nyalok mint a pulikutya, mert attól hogy nekem épp nem megy, vagy nincs rá igényem, neki még kijár.

38F

2017. nov. 23. 11:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

hahaha vigyazz a nokkel, igy teszteli a kapcsolatotokat!

ha felre kefelsz elbuktad...

apukam mindig azt mondta a nok kigyok ! :D

2017. nov. 23. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!